Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 23 martie 2015

Review: Crema Bioderma Sensibio AR


                       Cine imi urmareste blogul stie ca imi plac foarte mult cremele Bioderma din gama Sensibio. Pana acum am incercat Bioderma Sensibio Light, Rich, si Tolerance, cea din urma fiind preferata mea . Am vazut ca in aceasta gama mai exista si o crema anti-roseata, Sensibio AR, asa ca am inceput sa caut informatii despre ea. Pe blogurile romanesti nu am gasit recenzii despre ea, asa ca am cautat pe cele din afara si pe site-ul beautypedia, unde am vazut ca este cotata cu best. Dupa cum se poate vedea pe ea am dat 55 de lei pentru o cantitate de 40 ml cu un termen de valabilitate de 6 luni de la deschidere.
.



DESCRIERE



 INGREDIENTE

Am cautat informatii despre aceasta crema si pe site-ul oficial din Romania si am observat ca lista de ingrediente de acolo nu coincide cu lista de ingrediente de pe cutia cremei mele. Este posibil sa fi schimbat ingredientele intre timp iar cei care se ocupa de site sa nu fi schimbat si lista lor.
                      Folosesc aceasta crema de vreo doua luni, asadar nu mai am mult timp si o termin, timp in care am reusit sa imi formez o parere destul de clara despre ea:
- imi place textura sa,
- lista de ingrediente arata bine;
- nu am sesizat vreun miros anume;
- se intinde usor pe fata, insa trebuie avut grija cu cantitatea, daca se aplica mai mult ingrasa tenul;
- nu am observat sa diminueze roseata mai mult decat surorile de breasla;
- hidrateaza bine;
- nu cred ca este potrivita tenului gras si celui cu tendinte acneice, tenul meu este normal/mixt - sensibil si totusi parca cel mai bine s-ar potrivi unui ten normal/uscat , sau unui ten normal/mixt in  perioada iernii;
- este buna ca baza de machiaj, fondul de ten aratand mai frumos insa cred ca pe parcursul zilei capata un luciu, cred ca e de preferat a fi folosita mai mult seara.

                          In general este o crema buna, insa trebuie avut grija cu tipul de ten pe care il are fiecare. Am vazut ca aceasta crema este surata cu Sensibio AR BB, pe care as fi tentata sa il incerc.

2 comentarii:

  1. Si eu sunt mare fan Bioderma. Sa o folosesti cu placere in continuare.

    Te pup.

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. pana acum n-am incercat nimic de la Bioderma, la mine in oras au preturi cam mari.

    RăspundețiȘtergere