Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 31 martie 2015

Voi postati La Roche-Posay daruieste

               
                    Nu stiu cati dintre voi stiti dar La Roche-Posay desfasoara o campanie sociala in care ofera tuturor posibilitatea de a se alatura lor  in misiunea de a fi alaturi de pacientii copii ai HOSPICE - Casa Sperantei.  CUM?  Prin oferirea a 500 de produse Cicaplast Balsam B5, calmant si reparator, care vor avea grija de pielea sensibilizata de tratamentele medicamentoase la care acestia sunt supusi.
Alăturați-vă campaniei sociale La Roche-Posay: postați pe site-ul campaniei un selfie cu produsul preferat La Roche-Posay, iar pentru fiecare fotografie postată, La Roche Posay daruieste un produs Cicaplast Balsam B5 40 ml pentru un pacient copil al Hospice - Casa Speranței.


                       Pana acum 127 de persoane s-au alaturat campaniei  "Voi Postați Noi Dăruim" . Ajutati si voi ca  La Roche-Posay sa ofere cele 500 de produse copiilor care au nevoie de sprijinul nostru. Eu deja m-am alaturat campaniei si sunt foarte bucuroasa ca pot ajuta cu ceva. Va puteti alatura si voi campaniei, iar pentru mai multe detalii puteti accesa si pagina lor de facebook.






Un comentariu: