Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

sâmbătă, 6 decembrie 2014

Review: Lotiune Micelara IVATHERM


                        Azi imi continui seria de recenzii cu lotiunea micelara Ivatherm. Este un produs care l-am folosit cu drag in ultima perioda. Este a doua oara cand o folosesc, am mai scris despre ea insa nu a avut parte de o recenzie cum trebuie.

Cantitate: 250 ml
Pret: aproximativ 44 de lei, in functie de oferte
Valabilitate: 6 luni de la deschidere


Descriere: Demachiant formulat cu o tehnologie noua potivit oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil sau cu dificultati majore: dermatita seboreica, cuperoza, piele matura sau uscata. Ultraeficace, ultracalmanta, curata, demachiaza fata, ochii si buzele. Toleranta oculara excelenta. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic, dar si lotiunea tonica. Sterge chiar si machiajul rezistent la apa.


INGREDIENTE:

                             Cum va spuneam am folosit zilnic acest produs si am deja o parere foarte bine formata despre ea:
- are un miros foarte placut, desi contine parfum nu mi-a provocat iritatii ale tenului sau ochilor;
- curata bine urmele de machiaj, imi place ca e delicata cu genele;
- lasa tenul curat si proaspat, desi unele persoane s-au plans de senzatie lipicioasa eu nu am avut probleme de genul asta, oricum indiferent de tipul de demachiant folosit eu recomand dupa spalarea tenului cu un gel de curatare.
                            Aceasta lotiune micelara poate fi achizitionata online de aici. Pentru ca tot suntem in luna cadourilor am vazut ca pe site se gasesc si pachete cadou care pot fi o surpriza frumoasa pentru cei dragi de sarbatori.
                            Voi folositi lotiune micelara? Cum vi se pare acest tip de demachiant?

9 comentarii:

  1. Hmm, mie nu mi se pare atat de buna. Nu indeparteaza bine nici rimelul clasic, nu mai vorbeac de cel rezistent. Mi-a iritat ochii groaznic. Cand am inceput sa o folosesc am fost mega incantata de miros, machiajul tenului il indeparteaza usor si lasa pielea curata. Dar cand l-am folosit la ochi... groaznic. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am avut probleme de genul acesta, desi am tenul sensibil si ochii la fel

      Ștergere
  2. Nu am folosit pana acum nici o apa micelara dar sunt f curioasa sa vad cum e!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca este demachiant. prima data cand am folosit apa micelara Ivatherm, a fost o mostra, apoi am primit cadou varianta full-size. Initial am incercat sa o folosesc in locul demachiantului clasic si a fost ok pentru machiaj usor, insa pentru rimel aproape ca n-a functionat. Sincera sa fiu nu as da banii astia pe ea in veci. Am folosit-o vara (am purtat-o in geanta) si-am folosit-o zilnic de cate ori imi simteam tenul incarcat. Mai am si acum un flacon, tot primit, dar nu o folosesc in locul demachiantului pentru ca nu da rezultate (la rimel waterproof nu functioneaza). O folosesc strict pentru indepartarea reziduurilor ramase in urma demachierii, eventual ca tonic peste zi, cand nu port machiaj si cam atat. Ca tonic, pentru improspatarea tenului e ok, dar demachiant... in nici un caz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parerile sunt impartite, suntem diferiti iar tenul fiecaruia are nevoie diferite, multumim ca ne-ai impartasit si experienta ta :*

      Ștergere
    2. In cazul asta nu tenul diferit e problema, ci produsele de machiaj pe care nu le indeparteaza, desi este prezentat si comercializat ca inlocuitor pentru demachiantul clasic, deci demachiant, si nu prea face ce zic ei ca face ;)

      Ștergere
    3. intr-adevar ei spun ca sterge si machiajul rezistent la apa si lucrul asta nici eu nu il prea cred, nu am incercat sa sterg cu ea un machiaj waterproof pentru ca nu prea folosesc produse de acest gen

      Ștergere
  4. nu am folosit niciodata,insa nu se stie cand voi avea ocazia...poate stie Mos Craciun !

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie nu imi place, insa nici nu imi displace! E o relatie ciudata! :D

    RăspundețiȘtergere