Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

miercuri, 3 decembrie 2014

Produse terminate in luna noiembrie

               In luna noiembrie am dat gata cateva produse, nu foarte multe, dar suficiente pentru a face o postare specifica. Iata care au fost goliciunile lunii care tocmai a trecut:
- samponul L'OREAL ELVIVE ARGININA RESIST, un produs bun, spala bine parul, ii dadea volum iar firul de par se ingrasa mai greu;
- deodorantul Rexona a fost bunicel, mediocru ca sa spun asa, nici cel mai bun dar nu a fost nici vreo dezamagire'
- apa de toaleta Biotissima am folosit-o pana la ultima picatura, mi-a placut mult;


- am mai terminat inca un tub de h&s;
- piatra de alaun a fost un esec total, asa ca am decis sa imbratiseze cosul de gunoi pentru ca imi ocupa spatiul si imi facea mai multi nervi de fiecare data cand dadeam cu ochii de ea, o mare dezamagire;



- CC cream-ul de la Elmiplant mi-a placut, un produs ieftin si bun;
- rimelul si tusul Bestcolor mi-au placut mult, le-am folosit zilnic;
- despre crema BIODERMA Sensibio Rich v-am mai vorbit, momentan nu cred ca o voi recumpara deoarece ma inteleg bine cu surata ei Tolerance;


- un produs bun care deja l-am recumparat este crema pentru epilare faciala de la Avon, eficienta, rapida si fara durere si iritatii.


 Cam acestea au fost recipentele golite in ultima perioada. Sper ca in viitoarea postare de acest gen sa fie ceva mai multe.

8 comentarii:

  1. eu cu h&s nu m-am inteles deloc...crema de epilare faciala a fost super, trebuie sa mai caut si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine nu prea ma incanta CC crem-ul de la Elmiplant. Are un parfum deranjant, dar pana imi ajunge comanda cu cele 2 fonduri de ten pe care le-am luat de Black Friday mai rezist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi s-a parut bunicel cc-ul, oricum si pentru mine tot fondul de ten ramane baza, si eu mi-am comandat tot 2 fonduri de ten de Black Friday :)

      Ștergere
  3. cu arginine nu m-am inteles deloc, imi fcea o matreata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-am primit pe al meu din Italia, nu stiu ce sa spun de cel produs aici, se spune ca produsele noastre nu ar avea aceeasi calitate cu cele din afara

      Ștergere
  4. eu nu m-am inteles deloc cu crema de la avon, iar cc elmiplant e prea inchisa pentru tenul meu.si eu mi-am propus sa termin niste produse si sper sa reusesc.pupici.
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. nici eu nu am fost foarte multumita de rexona,cu h&s nu ma mai inteleg deloc,au fost ani buni in care m-a ajutat,insa acum nu stiu ori nu mai are aceeasi calitate,ori nu il mai accepta parul si scalpul meu.

    RăspundețiȘtergere