Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

miercuri, 3 decembrie 2014

Gerovital H3 Evolution Perfect Look - aspect fabulos instant

Iata ca Farmec continua sa ne surprinda, de data aceasta cu gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look. Aceasta gama ne promite un aspect fabulos instant cu ajutorul celor trei produse:

- Lapte demachiant instant are rolul de a indeparta rapid machiajul waterproof si impuritatile care agreseaza zilnic tenul;

- Crema blurare riduri se bazeaza pe o formula revolutionara, cu efect de "soft foccus" pe suprafata pielii.


- Crema luminozitate si hidratare este o crema de zi ideala pentru hidratarea tenului, pentru netezirea ridurilor si pentru obtinerea unui efect optic de iluminare a fetei.



          Noua linie de produse Gerovital H3 Evolution Perfect Look are un efect blurare a ridurilor, oferind în orice moment o transformare spectaculoasă a tenului, prin efectele obținute cu ajutorul unor formule inovatoare.
           Produsele din noua gamă sunt special concepute pentru a masca optic ridurile fine, porii dilatați sau micile imperfecțiuni. Tenul își capătă luminozitatea, arătând mai tânăr și mai sănătos, astfel încât femeile să se poată bucura în orice clipă de un aspect fabulos.

           Eu ma declar incantata de aceasta noua gama si sunt foarte tentata sa incerc noile produse. Imi plac ambalajele sale, sunt igienice, permit o dozare usoara si au un design modern. 
            


3 comentarii:

  1. foarte interesanta prezenatarea produselor,mi-ar place sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am crema de blurare dar nu am inceput-o. Ma gandeac sa o fac cadou mamei... probabil la ea se vor vedea pe bune rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  3. am incercat un gel de curatare de la ei din gama trecuta parca. dar nu mi-a placut pentru ca ma ustura fata daca il lasam mai mult.pupici

    RăspundețiȘtergere