Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 17 noiembrie 2014

Comanda Sheinside



              Ne aflam la jumatatea lunii noiembrie iar toamna nu numai ca si-a intrat in drepturi dar parca cu cat ne apropiem de 1 decembrie miroase si mai mult a iarna. In oras deja au inceput pregatirile pentru sarbatori iar lumintele asteapta cuminti momentul cand se vor aprinde. Si in magazine au inceput sa se comercializeze ornamentele de Craciun, parca de-abia astept sa ascult primul colind, in mod clar Craciunul este sarbatoarea mea preferata.
        




              Imi place toamna si tot ce reprezinta ea, iar odata cu venirea ei ziua se miscoreaza si astfel petreci mai mult timp cu familia. Imi plac hainele groase si mai ales ca in acest anotimp in ceea ce priveste vestimentatia se pot face o grama de combinatii. In sezonul rece imi place sa port culoarea rosie, atat din punct de vedere vestimentar cat si pe buze, asa ca am optat pentru aceasta geaca Sheinside. Imi place ca este foarte calduroasa, putand fi purtata atat toamna cat si iarna, iar modelul sau este foarte dragut. Am ramas mai mult decat uimita de calitatea sa mai ales ca pretul este unul accesibil. Se gaseste in trei culori: rosu, albastru si verde. Cat despre marime nu trebuie sa va faceti griji, este one-size, dimensiunile sale fiind specificate pe site.






                      Am asteptat aceasta geaca cu sufletul la gura timp de aproape trei saptamani iar de cand am intrat in posesia ei de-abia m-am abtinut sa nu o port zilnic. Este tinereasca si se poate adapta usor diverselor tinute. Pur si simplu...



...I LOVE THIS JACKET!!! 

8 comentarii: