Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

vineri, 21 noiembrie 2014

NOUTATI Lady's





                     Cu toata nebunia cu Black Friday m-am gandit sa va arat ce noutati mi-am achizitionat de la Lady's. Trebuia neaparat sa va arat dresurile de dama cu imprimeu pisici, care se gasesc la Lady's la pretul de 25 de lei, un pret bun fata de ce am gasit pe piata pentru aceste dresuri. Imi plac foarte mult, sunt super simpatice aceste pisicute, de-abia astept sa le port. Alaturi de ele in poza se zareste si o esarfa, esarfa Vera. Recunosc ca am fost atrasa de imprimeu dar imi place si faptul ca este de tip cilindru, se ruleaza de doua ori in jurul gatului.




                     Pentru ca am fost cuprinsa de sindromul pisicesc am avut in comanda si niste decoratiuni pentru unghii. Mi-am luat si o pereche de cercei pe care ii gasesc super draguti, ba chiar mai frumosi in realitate decat in catalogul cu accesorii, si o bentita elastica care de asemenea mi se pare foarte interesanta.





                     Nu in ultimul rand in pachetel am avut si un rimel rezistent la apa Impala. Pusesem ochii pe el de ceva vreme si chiar sunt curioasa ce poate face pentru genele mele.





                                   Ce spuneti de comanda mea? Va tenteaza ceva?

4 comentarii:

  1. Dresurile sunt foarte dragute. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mi-am luat dresul negru simpu. E foarte ok, grosut, tine de cald si marimea e perfecta pt mine (inaltime 1.55) cred ca o sa-mi mai iau o pereche. Pe mine nu ma atrag pisicile in general, dar e draguta perechea ta. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma incanta tot ce e cu pisicute!!!sa le porti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  4. sa porti cu drag pisicutele,atat pe unghii cat si dresul! sunt super!

    RăspundețiȘtergere