Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 3 noiembrie 2014

Favoritele lunii octombrie

              Chiar daca au trecut deja trei zile din luna noiembrie nu cred ca e prea tarziu pentru a posta produsele preferate din luna octombrie. Nu au fost multe dar vreau sa vi le arat si voua si sa va spun cateva cuvinte despre fiecare.
              Produsele Ivatherm si-au facut loc in rutina de ingrijire a tenului meu:
- crema de ochi e preferata mea, o am de ceva timp si a fost foarte spornica, pacat ca mai are putin si se termina, imi place ca e hidratanta si lumineaza zona de sub ochi, chiar are efecte asupra cearcanelor; ii gasiti recenzia pe blog;
- de jumatate de luna am folosit zilnic apa termala pe post de toner, tocmai ce am scris despre ea cu o postare in urma;
- in ultima saptamana si-a facut loc in rutina si lotiunea micelara, va spun doar ca imi place foarte mult, urmeaza sa scriu despre ea.


                   Despre gelurile de dus Nivea stiti deja ca sunt preferatele mele, insa pentru acesta am facut o adevara obsesie, la fiecare spalare am intins mana dupa el si fara exagerare l-am folosit toata luna octombrie, pur si simplu imi incanta simturile.







                  Apa de parfum Biotisima de la LifeCare mai are putin si isi da ultima suflare. Mi-a placut mirosul ei si faptul ca se mentine foarte bine pe parcursul zilei, a fost folosita zilnic in luna care tocmai a trecut.  


                         In materie de machiaj tot gama The one a fost la putere pana aproape de sfarsitul lunii cand am inceput sa folosesc alt fond de ten despre care va voi scrie in postarile viitoare,

11 comentarii:

  1. Apa termala de la Ivatherm e unul din produsele mele preferate pe perioada verii. Crema n-am incercat-o, iar apa micelara tocmai am primit una in varianta mica la achizitionarea unei reviste, si astept sa imi formez o parere. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragute produsele tale,te pup!
    http://mikigeorgiana.blogspot.ro/2014/11/favoritele-lunii-octombrie-2014.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ador gelurile de dus de la Nivea!!! Sunt hidratante si miros tare frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Sticluta apei de parfum arata demential !As fi curioasa sa vad ucm miroase numai dupa cum arata :))
    http://milionlineblog.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi place foarte mult cum miroase, acum probabil ca depinde de gusturi

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu placere in continuare. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, folosesc si imi place Ivatherm!

    RăspundețiȘtergere
  7. Se pare ca luna aceasta ne potrivim ca si preferinte in matrie de ingrijire a tenului. Mai putin apa termala, care nu mi se pare cine stie ce. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place lotiunea micelara Ivatherm, urmeaza sa mai incerc si alte produse de-ale lor, mi-as dori o crema de fata si un serum. Gelurile de dus Nivea nu le-am folosit de mult, o sa le miros sa vad daca ma indragostesc de vreunul, momentan am pus ochii pe gelurile de dus Korres, vreau sa-mi comand unul online de pe Feel Unique, sper sa nu ma dezamageasca mirosul (il aleg in functie de review-uri:) ). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. m-ai facut curioasa in legatura cu produsele Ivatherm :) urmeaza la test, multumesc :*

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere