Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

vineri, 31 octombrie 2014

Review: Apa Termala Herculane - Ivatherm



             Despre apa termala probabil a auzit toata lumea, unele persoane poate chiar o folosesc, altele doar au citit desprea ea insa nu s-au incumetat sa o incerce. Intr-adevar acest gen de produs a dat nastere multor controverse, se spun multe despre apa termala, ba ca ar avea intr-adevar efecte benefice, ba ca nu ar face absolut nimic. Nu sunt specialista in chimie, nu ma pricep la ingredientele produselor, dar sunt o buna observatoare la reactiile tenului meu atunci cand folosesc cosmetice, si stiu ca tenul meu chiar iubeste apa termala. 






             La oglinda din baia mea sta frumos apa termala Herculane de la Ivatherm, asteptand sa intind mana dupa ea in fiecare dimineata si seara. De cand a poposit in casa mea o folosesc zilnic, dupa demachierea si spalarea tenului cu un gel de curatare, pe post de toner. Imi place foarte mult ca imi calmeaza tenul si imi reduce iritatiile, este perfecta pentru tenul meu sensibil.
         

CANTITATE: 200 ml
PRET: aproximativ 32 de lei, in functie de oferte;
FABRICAT IN FRANTA PENTRU IVATHERM




 INGREDIENTE:





Indicatii:
  • Piele sensibila si reactiva, piele imbatranita
  • Eritem solar
  • Reactii alergice
  • Acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig
  • Dermatoze inflamatorii
  • Dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras



MOD DE FOLOSIRE: Se pulverizeaza pe piele un strat fin. Se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se taponeaza usor.

                       Eu o folosesc strict pentru calmarea tenului dupa demachiere si chiar da rezultate. Imi place aceasta apa termala si are un loc in rutina de ingrijire a tenului meu.Pentru ca este un produs romanesc face ca aceasta apa sa ma incante si mai mult. Aceasta apa termala poate fi achizitionata din farmacii sau online de aici.
                Voi ati incercat Apa Termala Herculane - Ivatherm? 

6 comentarii:

  1. o am si eu si sunt foarte multumita de ea..si ca fixator de machiaz dar si ca si calmant cand pielea mea e iritata

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am fost foarte incantata de apa termala. Toata vara mi-a fost un real ajutor. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit apa termala Ivatherm, dar la ce proprietati benefice are apa termala de la Herculane, sunt convinsa ca este un calmant foarte bun pentru piele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Tohmai ce ti-am descoperit blog-ul di imi place,si deabea astept sa citesc si restul postarilor tale,oricum faci o treaba minunata,succes in continuara!
    Daca vrei sa treci di pe la mine pe blog http://mikigeorgiana.blogspot.ro/ ,sper sa iti placa.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere