Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

vineri, 10 octombrie 2014

Marillys - cosmetice naturale




       Despre cosmeticele naturale se poate vorbi mult si bine, probabil ca ati citit o gramada de articole despre asemenea produse si multi dintre voi folositi acest tip de cosmetice. In ceea ce priveste cosmeticele naturale produsul meu preferat este untul de shea. Mi se pare un produs natural pentru ingrijire care nu ar trebui sa ne lipseasca mai ales ca untul de shea este cunoscut pentru efectul nutritiv, hidratant, protector si regenerator. Calmeaza pielea, intarzie imbatranirea cutanata, ajuta in caz de vergeturi, dermatite, par deteriorat si scalp uscat. L-am folosit si pot sa va spun ca nu sunt doar laude, untul de shea chiar face minuni.




         Tot din categoria produse cosmetice naturale fac parte si uleiurile, pe care eu le gasesc mult mai bune si cu efecte mult mai grozave decat orice crema. Intr-adevar pentru ca sa aiba un efect mai mare este nevoie si de masaj, insa au efecte benefice asupra pielii care in timp devin vizibile, chiar daca suntem mai mereu in lipsa de timp si pusi pe graba uneori mai avem nevoie si de cateva clipe de rasfat, mai ales noi femeile.
       


          In acest tip de cosmetice se mai incadreaza si sapunurile naturale care se fac din diferite plante naturale si uleiuri, si care ajuta la tratarea diverselor afectiuni ale pielii.
          Pentru ca ne aflam in sezonul rece sa nu uitam si de balsamurile de buze naturale, facute din unturi si uleiuri, care hidrateaza cu adevarat buzele, facandu-le fine si delicate.
          Cosmeticele naturale pot fi si cele mai frumoase cadouri. Cu astfel de produse nu cred ca puteti da gres in a face o surpriza placuta cuiva apropiat. Indiferent de ocazie, ziua mamei, ziua iubitului sau a iubitei, ziua unei prietene sau colege sau pur si simplu sa faceti ziua mai frumoasa cuiva, cosmeticele naturale pot fi o alegere foarte buna.

Eu una sunt fana a cosmeticelor naturale si intotdeauna se va gasi in casa mea acest gen de produse care mi se par minunate si pe care le consider adevarate elixire ale frumusetii naturale.
              Voi folositi astfel de produse? Care este preferatul vostru?


4 comentarii:

  1. Arata foarte bine produsele, iar uleiul asta de masaj m a convins si pe mine. Pupici :*
    http://www.xcentrica.ro/tonuri-de-gri/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu stiam de ele! :) Uleiurile par foarte interesante! :)

    RăspundețiȘtergere