Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

vineri, 24 octombrie 2014

Produse pe care nu as mai da banii

            Atat ca bloggerita cat si ca femeie de-a lungul timpului am incercat produse care mi-au placut sau nu, produse care mi s-au potrivit mai mult sau mai putin, iar din toata aceasta experienta am invatat ca nu exista firma care sa aiba numai produse bune sau numai produse proaste. De asemenea, ca si bloggerita mai ales, nu poti sa desfintezi toate produsele din portofoliul firmei x dupa ce ai avut o experienta neplacuta cu un produs dar nici sa lauzi tot portofoliul pentru ca ti s-a potrivit de minune produsul y. In fond suntem diferiti si avem nevoi diferite, asadar parerile nu vor fi aceleasi niciodata.
           Pornind de la cele relatate mai sus ma apropii usor de subiectul postarii mele de azi, si anume experienta neplacuta cu cateva produse. Le-am incercat de cateva ori si au avut destule sanse sa dovedeasca contrariul insa au picat testul.
 Iata inculpatele, in ordinea dezamagirii, de la mai mica la mai mare:



  1. Crema antirid Farmec Natural




Nu mai tin minte cu ce se lauda aceasta crema ca ar face, nu mai am nici cutia , insa experienta mea cu ea nu a fost nici cea mai fericita dar nici cea mai rea. Efectiv o aplicam pe fata si nu simteam nici ca hidrateaza, dar nici ca ar face vreun rau, insa totusi fata mea nu se simtea tocmai confortabil. Nu mi-a provocat alergii sau iritatii. Ca o concluzie aceasta crema nu e pentru mine, poate altor persoane li se potriveste de minune.


    2. SAMPON-CREMA INTENSIV SCHAUMA






Acest sampon este pentru par fragil si cu varfuri despicate. Se crede mare si tare pentru ca ar avea ulei de argan si floare de vanilie care repara parul degradat si varfurile despicate. Ca sa ne lamurim de la inceput eu nu cred in asemenea super puteri ale unui sampon, deoarece sta prea putin in contact cu parul. Cred ca doar balsamul si/sau masca mai pot ameliora situatia si domoli varfurile insa cand vine vorba de repararea parului degradat doar sfanta foarfeca e facatoare de minuni. Ca sa nu ma abat prea mult de la subiect, acest sampon nu mi-a placut deoarece imi facea matreata cu carul si mancarimi ale scalpului ingrozitoare. L-am folosit de cateva ori doar pentru a incerca sa ii mai dau o sansa dar in definitiv a pierdut lupta, un mare NU din partea mea. Referitor la ce va povesteam la inceput, cu fratele lui samponul pentru volum m-am inteles de minune, deci doua sampoane de la aceeasi firma, experiente diferite.



        3. Piatra Magica Blue Diamond




100% pur si natural; ingrediente: cristale de Alaun de Potasiu
Am auzit pentru prima data de piatra de alaun prin intermediul blogurilor, asa ca atunci cand am avut oportunitatea sa incerc si eu o piatra de acest gen nu m-am dat inlaturi si am cumparat-o de la BLUE DIAMOND. Rau am facut ca pentru mine este fix frectie la un picior de lemn, nu protejeaza si nici nu inlatura mirosul neplacut al transpiratiei. Nu stiu cum sunt altele de la diverse firme, insa m-am lecuit, raman la deodorantele clasice.



17 comentarii:

  1. Si eu am de o perioada crema de la Farmec in dulapior si sta neatinsa. Nu stiu ce sa fac, sa o arunc, s-o mai tin caci poate o voi folosi candva, sa-i fac review... Nu m-a uimit nici pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sampoanele de la S nu imi plac , am incercat vreo trei...

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat niciun produs din cele pe care l-ai enumerat dar, la un moment dat ma tenta piatra de alaun dar mi-a trecut .... ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. doar o crema farmec am incercat, dar nu mi s-a potrivit sub nicio forma.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici mie nu mi s-a potrivit crema de la Farmec....aproape prea fluida pentru nevoile mele....pacat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sampoanele de la Schauma nu mai sunt ce erau odata.. Iar incet,incet nici gama Farmec nu mai are produse de calitate

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt produse Farmec care imi plac si le gasesc foarte bune, dar aceasta crema nu mi se pare tocmai grozava

      Ștergere
  7. Sampoanele de la Schauma nu imi sunt de loc pe plac am tot incercat si incercat dar acum nu mai am ochi nici pentru unul ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nci eu nu mai folosesc sampoane de la Schauma..imi incarca parul .

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-am cumparat si eu o crema de la farmec si am fost dezamagit. Am avut acnee si pot sa iti zic zeci de produse care sunt de proasta calitate, slabe si desigur cu pret mare. Unele sunt bune, altele ba. Depinde si de piele, dar in mare parte de produs si ceea ce contine el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu suntem toti la fel, iar tenul nostru are nevoi diferite, in general este important sa ti se potriveasca produsul

      Ștergere
  10. Si eu am de la Blue Diamond si dupa 7 zile de folosinta si-a facut efectul ca organismul meu avea toxine blocate.De la cine l-ai luat ti-a zis si cum se foloseste?

    RăspundețiȘtergere
  11. Piatra de Alaun trebuie umezita înainte de utilizare sau aplicata pe pielea umedă. Transpirația este posibil să apară, însă fără miros neplăcut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da trebuie citit instrucțiunile. Am citit pe un deodorant asemănător ca este pt persoane vegane. Automat o persoana care mănâncă și carne transpirația este diferita. Faceți comparația cu transpirația unui bebe care mănâncă lăptic și cu a unui bebe care a început diversificarea ca se schimba mirosul transpirației.

      Ștergere
  12. Bună seara, despre produsele de Aloe Vera aveți informații pozitive sau dezamăgitoare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am fost total dezinformata de aceasta firma precum ca Zeolitul poate fi folosit pt.poliartrita reumatoida chiar daca fac tratament cu tocilizumab medicament biologic imunosupresor.Dupa 3 saptamini noroc ca a trebuit sa fac analizele si sa descopar ca mi-a facut mult rau si am fost trimisa de reumatolog la hematolog.Ce ma sfatuiti sa fac pt.a pedepsi acesti criminali.Aveti mare grija!Foamea de bani e cmplita la ac. firma.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va rog sa îmi spuneți dacă a folosit cineva blue amarant bio și merita încercat.

    RăspundețiȘtergere