Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

vineri, 3 octombrie 2014

Haine online



           Hi girls! A venit toamna si in acelasi timp cu ea si vremea rece. Am trecut la haine mai groase, la pantofi, botine si ghetute sau chiar cizme in functie de cum e afara. Nu stiu voua dar mie imi place acest anotimp, mai ales ca este o perioada de tranzitie intre hainele subtiri si cele groase.Combinatiile sunt numeroase atat din punct de vedere vestimentar cat si al accesoriilor. 
          In postarea de azi vreau sa va arat tinuta cu care am inceput eu luna octombrie. Primele zile din aceasta luna au fost cu adevarat de toamna, afara a fost mai rece asa ca m-am conformat si eu si am ales o tinuta adecvata. 
          Asteptam cu nerabdare vremea rece ca sa port aceasta gecuta SHEINSEIDE. Este prima data cand port ceva de la ei si vreau sa va spun ca am ramas impresionata. Arata la fel de bine ca pe site iar marimea M mi s-a potrivit perfect, desi initial am avut cateva indoieli pentru ca citisem prin alte parti ca marimile nu prea corespund. De ajutor pot fi si pozele pe care le pun clientele dar si tabelul cu marimi postat de ei, iar ca sa fiti mai sigure ca vi se potriveste produsul va puteti masura.Imi place pentru ca este calduroasa si este potrivita pentru toamna/iarna. Modelul este modern iar materialul mi se pare destul de rezistent. Transportul a durat in jur de trei saptamani iar coletul a ajuns la posta normala. A venit foarte frumos ambalata si nu a avut defecte de fabricare.
           Ca si concluzie pot spune ca imi plac produsele lor si astept cu nerabdare sa mai incerc si altele. Am vazut ca pe site au periodic diverse reduceri si oferte. 






                                                               BOTINE OUTLET CLASICOR


COLIER VELBI










Voi ati purtat ceva de la ei? Ce parere aveti despre SHEINSEIDE?

4 comentarii: