Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 2 aprilie 2015

Luciu de buze Avon Absolute - Pure Poppy


              Probabil ca pentru multe dintre voi, ca si pentru mine, primele cosmetice au fost de la Avon. Si acum, desi piata cosmeticelor s-a diversificat, imi place sa rasfoiesc lunar brosura si sa imi comand  produsele preferate sau incerc noutatile aparute.
             Luciul de buze Avon Absolute se gaseste in 8 nuante frumoase care promit hidratare, stralucire, volum  si protectie impotriva radiatiilor solare. Eu detin nuanta Pure Poppy, un roz delicat care poate fi purtat zilnic pe buze, ca atare sau peste rujul intr-o culoare asemanatoare.





Canitate: 6 ml
Pret: in jur de 14 lei, in functie de oferta din brosura curenta


Descriere:
Formula ultra stralucitoare contine vitaminele E si C, ingrediente hidratante si colagen.- ofera instant buzelor un efect mai plin de volum- hraneste- protejeaza impotriva radiatiilor solare.
Cum actioneaza: Vitaminele E si C hranesc pielea si o protejeaza impotriva deschidratarii. Colagenul ofera un efect de volum buzelor. TEHNOLOGIA TRUE COLOR cu pigmenti saturari ofera culoare rezistenta buzelor.
Mod de folosire: Aplicati pe buze pentru a obtine un efect ultra stralucitor si plin de volum. Pentru un efect cu adevarat seducator, aplicati putin luciu de buze in centrul buzei inferioare, peste rujul intr-o culoare asemanatoare.



Din punctul meu de vedere acest lip gloss face exact urmatoarele:
- ofera luciu si volum, se poate vedea din poza de mai jos;
- hidrateaza buzele;
- are spf 15, deci ofera protectie solara;
- nu este rezistent la transfer.





                  Imi place acest luciu foarte mult, mai ales nuanta, este unul din preferatele mele din cele pe care le detin. Voi ati incercat aceasta gama?

4 comentarii: