Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

sâmbătă, 5 martie 2011

Siluet Pak de la Redis

Va povesteam cu cateva postari in urma ca merg la un botez, dar nu v-am spus ca botezul e al fetitei mele. O cheama Ioana si are 3 luni.
Iata si cateva poze de la botez:


Eu sunt aceea in rochie turcoaz.



Bineinteles ca pe timpul sarcinii acumulezi kilograme in plus, insa eu nu am fost asa norocoasa si am asimilat ceva mai multe. Hotarata sa revin la formele initiale, dar si sa slabesc intr-un mod sanatos am apelat la Siluet Pack de la Redis.
Siluet Pack consta in batoane si pliculete cu l-carnitina , costa 155,00lei si ajunge pentru o luna intreaga. De azi am inceput si eu programul:





15 comentarii:

  1. sa-ti traiasca fetita:)..nu as fi spus ca esti mamica:)dar uite ca esti plina de surprize..:)placute:x
    in ceea ce priveste kg, cred ca este ceva normal...eu mai bine te sfatuiesc sa incepi cu sport..si sa astepti legumele si fructele care or sa apara acum in primavara-vara...
    nu prea sunt de acord cu "diete" sau nush ce programe de slabire...totul se pierde treptat...

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur pentru voi, Emma, sa-ti traiasca bebelusa ,o scumpete!!!esti o mamica superba,rochia e foarte frumoasa!pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. bondarica programul cuprinde si sport batoanele inlocuiesc 2 mese pe zi iar l-carnitina e pentru arderea grasimilor. In acest program sunt recomandate 3-5 mese pe zi, nicidecum infometarea, este programul pe care si nicoleta luciu la folosit si este recomandat de florin unceanu

    RăspundețiȘtergere
  4. Stella mersi mult! esti o draguta ca de obicei

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu imi luam Fibrobar R din Plafare si de la sala de fitness, ma privez de dulce mereu si uneori chiar simteam nevoia sa mai simt gustul. Ia sa incerc si Siluet Bar....ce gaseam prin supermarketuri nu imi placea deloc, simteam gustul artificial, fake, dar fibrobar chiar pare o napolitana cu ciocolata.
    Sa-ti traiasca!, nu-mi trecea prin minte ca ai un bebe pt ca din poza permanenta imi pareai micuta ca varsta, gen 20-22 ani. Eu sunt printre cele mai "batrane" in blogger, am aproape 28 :)
    Imi plac pozele de la botez, arati a lady, cred ca ti se potriveste stilul....desi poate mi-ar placea si jucaus, cu jeansi rupti si t-shirt dar nu te-am vazut.

    RăspundețiȘtergere
  6. mersi ramona... pai da am 22 de ani ... in mai fac 23 ... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa va traiasca fetita, e o dulceata! :)
    Iar tu arati super! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. O fetita superba :)
    Multa sanatate si sa creasca mare!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Emma, nu am prejudecati dar se intampla mai rar ca femeile de azi sa "actioneze" asa devreme si de asta nu ma gadisem :) Am si printre amice o tipa cu o personalitate chiar iron-like, sigura pe ea, ambitioasa, obsedata sa ajunga sus profesional. Eram convinsa ca o sa fie genul care se va casatori dupa 30 si va face un bebe si mai tarziu, si s-a casatorit la 21 iar bebelul a venit tot la 22 :) Pana la urma e cum iti da viata, daca esti fericita si implinita devreme si simti ca poti face fata nu ai de ce sa astepti. Eu nu am instinct matern :)) Deloc, dar sper ca daca voi avea o relatie in care sa ma regasesc imi voi dori si un copil, si pentru al meu voi fi o mama buna. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc fetelor, sunteti toate niste dragute

    RăspundețiȘtergere
  11. Ramona nu e vorba de instinct matern... si la noi copilul a venit pe neasteptate... nu era proiectat ca sa zic asa, dar cel putin ca mama il iubesti ca pe ochii din cap, pentru ca face parte din tine, e bucatica din trupul si sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  12. sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!! e o scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna,
    Imi poti spune te rog care au fost rezultatele in urma acestui program? Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere