Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 6 martie 2011

Review gel de curatare si balsam de buze Himalaya


               In timpul cumparaturilor la Carrefour mi-am adus aminte ca gelul meu de curatare bioten s-a terminat :(.
Dau o raita prin raionul de cosmetice si observ cu stupoare ca gelul nu mai exista in raft :(( . Avand nevoie  de un gel de curatare ( nu lipseste niciodata din baie) si din lipsa de timp sa stau sa mai caut prin alte magazine m-am uitat dupa alt gel de curatare si mi-a atras privirea cel de la Himalaya, mai ales ca dadeau cadou si un balsam de buze aceeasi marca despre care auzisem numai de bine, iar  impreuna costa 20 de lei.                                             
Gelul de curatare cu neem este dedicat tuturor tipurilor de piele si contine ingrediente naturale.
L-am folosit deja de 2 ori dar nu ma declar incantata de el. Are un miros subtil (nu stiu sa spun a ce, dar nu imi place, poate asa miroase neemul :P), de curatat curata destul de bine, nu usuca pielea imediat dupa spalare insa la cateva minute ma strange fata. Tot bioten ramane preferatul meu deoarece spre deosebire de acesta are miros frumos si curata absolut orice de pe fata, .Nu este printre cele mai rele geluri dar nici nu m-a impresionat cu nimic, l-am cumparat mai mult in caz de forta majora.
Balsamul de buze in schimb chiar m-a impresionat. Hidrateaza buzele, este perfect pentru sezonul rece, are un miros usor dar frumos si chiar confera luciu buzelor. Pot sa spun ca a devenit preferatul meu si ca este unul dintre cele mai bune balsamuri de buze , daca nu cel mai bun din cate am incercat. Cu siguranta o sa il cumpar mereu. Cat despre dragul meu bioten chiar in zilele urmatoare o sa fac rost de el.

6 comentarii:

  1. faptul că te strânge fața după ce te speli înseamnă de obicei că ai tenul uscat...

    balsamul de la Himalaya îl am și eu de câteva zile și e preferatul meu,nu uit să mă dau cu el, îl și car după mine hi hi:)Îmi place cum miroase, e super ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. in perioada asta rece am observat ca tenul meu a tins putin catre uscat .. balsamul e minunat si din cate am mai citit pe ici pe colea multa lume il adora :X:X:X numai pareri pozitive

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu il ador!Si din nou..e doar 8 lei!
    :)) Am spus asta de cel putin 20 de ori :)) :))
    Dar..sa afle toata lumea nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. eu ador mirosul balsamului!
    exact ca orbit kids:x

    RăspundețiȘtergere