Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

vineri, 4 martie 2011

Martisor de la L'oreal

In sfarsit mi-am achizitionat noua gama L'oreal pentru ingrijirea parului. Inca de luna trecuta imi ramasese gandul la noul sampon pentru volum, dar am zis intai sa il termin pe cel vechi. Si in sfarsit iata ca mi-au intrat in casa dragutele movulii, samponul si balsamul pentru volum de la L'oreal. Le-am luat din Carrefour, si pentru ca am cumparat produse L'oreal  de 20 de lei  am primit cadou de martisor o lotiune de corp care miroase super.
Imi plac mult produsele L'oreal pentru ingrijire.

6 comentarii:

  1. Vreau sa stiu cum sunt!!!!!!! :) Eu foloseam numai Plafar si dermato de 3 ani, dar acum 2 saptamani m-a pus naiba sa iau un Pantene din supermarket, imi era dor de spuma multa si miros frumos si voiam sa vad daca chiar are efect un sampon pentru volum. Nu imi place deloc, intr-adevar sta mai umflat, insa e neplacit la atingere. E aspru de parca mi-am dat cu fixativ, il descurc greu...si parul meu de felul lui e foarte moale si silky, placut la atingere. Culmea, mi-a facut varfuri maturica, nici macar masca nu le-a netezit la loc.
    Si cand s-a ingrasat era dubios, un fel de ingrasat peste uscat, era tot aspru insa il simteam imbacsit.
    Si am vazut reclama Elseve si ma tenta....oare toate sampoanele pentru volum fac parul aspru ca sa il umfle? Daca e asa, prefer sa raman cu el ca acum dar lucios si fin. Te rog sa imi zici daca ti se pare mai aspru si imbacsit. Nu costa o avere dar nici sa dai toata ziua banii pe sampon nu e ok, sa ma spal de 2-3 ori si-apoi altul si altul.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am folosit aceasta gama,dar vreau sa spun ca cu nimic nu se deosebeste de celelate[parerea mea],nimic spectaculos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi hi hi!
    Si eu mi-am luat saptamana trecuta sampon,masca si balsam,dar varianta roz ca volum am suficient :))
    La fel am primit crema de corp cadou :D
    Imi plaaaace!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ptr mine varianta roz e perfecta.Mi-l face drept,imi ia din volum,il face matasos si stralucitor.L-am recumparat deja de 3-4 ori :D

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa va spun parerea mea dupa ce il folosesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa revii cu un review dupa ce il incerci. Si eu as fi interesata sa vad cum e.
    Am incercat multe sampoane din gama Elseve, dar dupa o vreme se obisnuia parul cu ele si nu mai dadeau rezultate.
    Chiar sunt curioasa cum e cel nou pe care l-ai cumparat.

    RăspundețiȘtergere