Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 23 octombrie 2017

Vopsea Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX

               Buna dragele mele! In postarea de azi va povestesc de experienta mea cu noua vopsea Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX. Desi in trecut m-am mai vopsit de cateva ori bune acasa, de cand am renuntat la nuantele inchise si am trecut la blond, am optat pentru vopsitul la salon, de teama unui esec - obtinerea unei nuante nedorite sau aplicarea neuniforma a vopselei in zonele unde nu vad bine. Zis si facut, m-am vopsit de doua ori la salon pana cand am observat in poze ca parul meu avea, mai ales in soare, acea tenta de portocaliu care mie imi displace total.    
                              Deoarece aveam radacinile crescute mi-am luat inima in dinti si am zis ca de data aceasta ma fac singura acasa. Pentru alegerea vopselei potrivite am cercetat intai pe internet - forumuri, bloguri etc,  iar cea care mi-a atras atentia a fost Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX. Pentru ca imi doream sa anulez acel portocaliu m-am orientat catre un blond neutru si alegerea mea a fost  9.1 BLOND RECE. M-am dus repede la Kaufland, am mai cercetat putin si la raft, dupa care am plecat cu 2 cutii din ceea ce cautam, una singura nu mi-ar ajunge deoarece am parul lung. Pretul unei cutii este undeva la 25 de lei, dar acesta poate varia in functie de promotii si oferte.


                      O cutie contine:
- pliant cu instructiuni de utilizare;
- manusi de unica folosnta;
1. ser anti-rupere;
2. crema coloranta;
3. dispozitiv de aplicare cu lotiune fixatoare;
4. tratament dupa colorare nr.2 si nr3 

Intr-un bol am amestecat lotiunea fixatoare. serul anti-rupere, crema coloranta si am amestecat bine pana cand toate componentele au fost foarte bine mixate. Pentru ca aveam radacinile crescute am aplicat mixul pe acestea si am asteptat 35 de minute dupa care l-am raspandit si pe restul parului si am mai asteptat inca 10 minute. La sfarsitul timpului de actionare am clatit foarte bine cu apa calda pana cand apa a curs limpede. Dupa aceea am aplicat tratamentul dupa colorare cu nr. 2 pe care l-am lasat sa actioneze 2 minute. La 3 saptamani dupa vopsire voi utiliza si tratamentul cu nr. 3 pentru a reimprospata nuanta parului. Nu uitati, pentru a obtine rezultate cat mai bune trebuie sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

 Inainte

DUPA

                        Asa cum se observa in imagini, diferentele sunt mai mult decat notabile, iar de ceea ce a iesit sunt foarte incantata. Nuanta mi-a iesit asemanatoare cu cea de pe cutie, Nu exista diferente intre radacini si lungimi, iar parul are niste reflexii frumoase. Am reusit sa scot acea tenta de portocaliu si am obtinut un blond rece, fara rezultate nedorite - gen galben pui. In urma procedeului de vopsire parul a ramas moale si hidratat, fara varfuri uscate.
                        In concluzie, sunt mai mult decat multumita de noua vopsea  Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX si cu siguranta o voi folosi si pe viitor. Voi va vopsiti acasa sau la salon? Care este vopseaua de par preferata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu