Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

vineri, 24 aprilie 2015

Sunt cursant la Scoala de Beauty Blogging


                    Asa cum va spuneam, m-am hotarat si m-am inscris si eu la Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Paris. In seara aceasta am primit mesajul in care eram anuntata ca am fost admisa. Nu stiu daca va imaginati ce senzatii si sentimente m-au coplesit. Ma bucur extrem de mult ca am oportunitatea sa traiesc o astfel de experienta,care sper sa ma ajute mult in dezvoltarea mea ca beauty blogger dar ca si om - femeie, sotie si mama.
                    Blogul meu a prins viata acum aproape 5 ani, iar la baza lui nu au stat decat pasiunea pentru cosmetice / frumusete si dorinta de a transmite intr-un mod cat mai corect si transparent parerea mea despre produsele incercate. Imi place sa fiu la zi cu inovatiile din lumea beauty si cu ceea ce se intampla in blogosfera, de aceea pe aproape toate colegele mele de la Scoala de Beauty Blogging le cunosc deoarece le urmaresc blogurile. Stiu ca nu va fi usor deoarece toate fetele scriu foarte frumos, au experienta in blogging si un stil personal de a scrie bine format. Ma voi stradui sa dau tot ce am mai bun, sa scriu articole de calitate, dar in acelasi mod in care l-am facut pana acum, cu sinceritate si transparenta.
                      Daca sunteti cititori fideli, ma urmariti din umbra, sau daca intrati din cand in cand pe blogul meu, ma puteti ajuta cu un vot. Sper ca voi face fata acestei competitii si nu va voi dezamagi. Votati-ma!


Cu drag,
Emilia Elena Mitrea   - https://frombeautywithlove.blogspot.com/

4 comentarii: