Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 9 aprilie 2015

Comanda Oriflame C5 2015



              Hi girls! Azi vreau sa va arat ce mi-am luat din catalogul Oriflame, campania cu numarul 5. Si in campania trecuta, cu numarul 4, am avut o comanda generoasa insa timpul nu mi-a permis ca sa pozez si sa postez produsele cumparate.
               Si de data aceasta am fost cu ochii pe noutati si am comandat apa de toaleta Lucia Starlight Vreau sa va spun ca miroase divin, acum a devenit preferatul meu. Bineinteles ca am comandat o apa de toaleta si pentru domnisoara mea, isi da si ea inainte sa plece la gradi. :))


                                        


                         Am inlocuit taxa de manipulare cu aceasta lotiune autobronzanta pe care am mai avut-o si stiu ca isi face foarte bine treaba. Este numai buna acum ca tot se apropie sezonul cald si ne dorim o piele bronzata. Am bagat si codul primit la cardul razuibil unde am castigat o crema de maini Harmony. Pentru ca am auzit pareri bunicele despre gelul pentru sprancene Giordani m-am hotarat sa il testez si eu. Cu siguranta revin cu impresii despre el, impresii care sper sa fie bune





                   M-am inscris si in programul Wellness, unde beneficiez de 3 shakeuri + 1 gratis. Sper sa aiba gust bun si sa aiba randament, o sa va tin la curent cu rezultatele obtinute. Am luat si un shaker pentru a avea in ce sa imi prepar noul mix cu aroma de capsuni.



                   



Pentru ca au fost la oferta am adaugat in comanda si trei pensule, cu 10 lei bucata. Destul de calitative pentru pretul lor, chiar isi fac treaba.





                               Si atractia comenzii, ceasul cu elemente Svarowsky. A fost la reducere cu ocazia sarbatorii de duminica trecuta, Duminica Floriilor, asa ca am profitat si eu si pot sa spun ca in realitate este mult mai frumos, il ador.




                              Si campania cu numarul 6 vine cu noutati si oferte alaturi de un flyer ce contine o gramada  reduceri de primavara. Eu deja am pus ochii pe cateva si cu siguranta va voi arata intr-o viitoare postare produsele cumparate din acest catalog.


5 comentarii:

  1. Ce bine arată shake-ul cu căpşuni! Nebunie curată.
    Şi nu am putut să nu remarc ceasul, care îmi place maxim.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragut e ceasul! Si eu trebuie sa pun o comanda, am vazut cateva chestii care mi-au facut cu ochiul in noul catalog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceasul este nemaipomenit! <3

    http://dianedusoleil.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere