Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 3 iulie 2014

Review: unt de shea bio nerafinat



             Am primit spre testare de la Elemental acest unt de shea bio nerafinat alaturi de o agenda mica si tare dragalasa pe care o port in geanta. Este prima data cand incerc untul de shea, asa ca atunci cand am vazut campania am zis sa ma inscriu si eu ca sa imi satisfac curiozitatea in legatura cu acest produs. Inca de la prima utilizare m-a convins si nu imi vine sa cred cum de nu l-am incercat pana acum. Eu l-am folosit pe scalp in zonele mai uscate si pe par si intr-adevar face minuni., parul arata mai stralucitor si mai hidratat iar varfurile despicate sunt reparate. Cantitatea sa mica nu mi-a permis sa il incerc si in alte feluri insa a fost suficient cat sa ma convinga sa imi cumpar si eu acest produs intr-o cantitate mai mare. 

 
               Untul de shea este cunoscut pentru efectul nutritiv, hidratant, protector si regenerator. Calmeaza pielea, intarzie imbatranirea cutanata, ajuta in caz de vergeturi,dermatite, par deteriorat si scalp uscat. Untul de shea se gaseste sub doua forme, rafinat si nerafinat, si probabil ca va intrebati care este diferenta dintre cele doua. Diferenta sta in metodele de obtinere, fiind procedee diferite. La obtinerea untului rafinat am inteles ca acesta isi pierde o mare parte din nutrienti insa este excelent in fabricarea cosmeticelor, pe cand cel nerafinat este obtinut traditional si este bogat in substante hranitoare si emoliente.
               Cum termin aceasta mostra o sa imi cumpar si eu acest unt, mi se pare foarte eficient si nu ar trebui sa lipseasca nimanui, de unde mai punem si faptul ca este un produs 100% natural. In caz ca va intereseaza si pe voi il puteti achizitiona de aici.
                Voi ati incercat acest produs miraculos?
                           

Un comentariu:

  1. Si mie mi-ar placea sa testez unt de shea. Desi mai am in plac si cateva uleiuri, poate cel de argan :D
    Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere