Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 15 mai 2014

Review: HERRA Hair Perfume


             Pentru mine aspectul parului este foarte important asa ca acord importanta ingrijrii sale. Personal cred ca podoaba capilara reprezinta unul dintre simbolurile feminitatii si aspectul sau spune multe despre o persoana. Avand in vedere cele de mai sus va dati seama cat de incantata am fost sa testez Herra Hair Perfume de la Sageco Concept. Inspirat de Hera, zeita greaca a femeilor, renumita pentru frumusetea si parfumul ei, parfumul de par Hera evoca aceeasi alura irezistibila si adopta paunul Herei ca sigla a brandului ales. 




Cantitate: 50 ml

Prezentare produs:
2,3 pulverizari peste tot parul de la lungimea bratului este tot ce aveti nevoie pentru o readuce pe Herra la viata. Herra poate fi re-aplicat pe tot parcusul zilei pentru a reimprospata parul cat de des doriti dumneavoastra sa beneficiati de aceasta protectie continua, sau doar pentru a simti din nou acest miros placut.

Folosirea pafrumului Herra intre spalari, elimina necesitatea de a spala parul des, economisind timp pretios si minimizand efectele ce apar dupa spalare, cum ar fi decolorarea.


Ingrediente:



            Ce se poate observa imediat este ca amblajul si sticluta sunt foarte elegante si atractive. Inca de la prima pulverizare mirosul sau mi-a incantat simturile. Ce imi place cel mai mult la acest produs este faptul ca protejeaza parul atat de razele UV cat si de poluantii din aer. Alte lucruri pe care le gasesc importante sunt ca nu incarca parul si prelungeste perioada intre spalari. Produsul este potrivit tuturor stilurilor de viata, inclusiv pentru persoanele care poarta extensii par natural.
           Mie personal imi place acest parfum si consider ca merita incercat.Voi l-ati folosit?Daca nu, va tenteaza?


6 comentarii: