Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 12 mai 2014

Cu ce ma rasfat vara asta?



                    Vine vara, iar odata cu schimbarea anotimpului ne schimbam si garderoba.: fustite sau rochite, pantaloni trei sferturi sau scurti, tricouri, maieuri sau topuri, si sa nu uitam si de vedeta sezonului, costumul de baie.  Toate acestea inseamna expunerea mainilor si a picioarelor asa ca trebuie sa fim epilate si sa avem o piele perfect neteda si catifelata. Metodele de epilare sunt numeroase si depind de preferintele fiecaruia de a se epila acasa sau la salonul de cosmetica. Personal sunt adepta epilatului acasa . In timp am incercat mai multe variante de epilat, insa cea mai buna alternativa se pare ca este epilatul cu ceara, asta pentru ca daca te vei epila in permanenta cu ceara firul de par va creste mai rar si mai fin deoarece este smuls din radacina.  
                    Pentru epilarea cu ceara aveti nevoie de un kit de epilare  care sa contina:
- incalzitor de flacon cu ceara ;
- set de benzi hartie;
- flacoane cu ceara de unica folosinta;
Dupa epilare se recomanda aplicarea pe zona epilata a unui ulei dupa epilat calmant si hidratant.                
                    Epilarea cu ceara poate fi folosita pentru toate zonele corpului, iar cel mai mare avantaj al acestui mod de epilare este durata lunga dintre sesiunile de epilari, de la 3 la 6 saptamani. Perioada de timp pe care o necesita realizarea acestui procedeu este scurta, mai ales dupa ce ai invatat cum se procedeaza.
Sfat: inainte de epilare exfoliati pielea cu ajutorul unui scrub pentru a curata stratul de celule moarte de la suprafata pielii in vederea epilarii mai usoare a firelor de par.
                    Voi cum va pregatiti pentru sezonul estival? Ce metode de epilare preferati? Ati incercat epilatul cu ceara? Si mai ales... cu ce va rasfatati vara aceasta?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu