Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

sâmbătă, 17 mai 2014

Review: baza machiaj Nyx Eyeshadow Base




       Astazi vreau sa va vorbesc despre baza de machiaj pentru ochi Nyx.  O am de o foarte buna perioada de timp si pot sa va spun cu mana pe inima ca este un produs exceptional si merita din plin cumparat. Din cate am observat pe site-urile din Romania se gaseste in trei nuante: skin tone, white, white pearl. Nuanta pe care o detin eu este skin tone, dupa denumire si dupa cum se poate vedea in imaginile de mai jos este nuanta pielii.




Producator: NYX Cosmetics USA
Unde se gaseste: pe diferite site-uri
Pret: in jur de 33 de ron, in functie de oferte
Cantitate: 6g
Valabilitate: 12 luni de la deschidere




Dupa cum se observa destul de bine si in imaginea de mai sus in stanga fardul este aplicat pe piele iar in dreapta pe baza Nyx. Dupa folosirea produsului o perioada indelungata iata ce pot spune despre el:
- se intinde foarte bine pe piele atat cu pensula cat si cu varful degetelor;
- maximalizeaza intensitatea si stralucirea fardului de ochi;
- ofera longevitate machiajului;
- impiedica adunarea fardului in pliul ochiului;
- spre deosebire de primerele la tub cu pensula il poti folosi pana la ultima picatura;
- se cosuma foarte greu.
          Imi place foarte mult aceasta baza de machiaj si sigur o voi recumpara. Din perspectiva mea isi face foarte bine treaba. Voi ati incercat-o?




3 comentarii:

  1. pare interesanta! eu am baza de la avon, dar, de ce sa nu recunosc, lenea saraca... dimineata abia reusesc sa deschid ochii, cam uit de baza pentru farduri :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am o baza de machiaj pentru ten de la NYX si mi se pare super.Face ca totul sa arate mult mai bine pe fata si sa reziste mai mult.
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. O am pe cea alba si o folosesc mai mult iarna cand am eu impresia ca am pleoapa mai uscata, vara prefer toó faced ...in ansamblu imi place

    RăspundețiȘtergere