Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

miercuri, 1 aprilie 2020

BUZZBox de la BUZZStore - Merita sau nu?



                      Helou fete dragi! In postarea de astazi o sa va scriu cateva randuri despre cutia BUZZBox de la BUZZStore. Cred ca majoritatea stiti de BUZZStore, comunitatea liderilor de opinie, unde poti testa gratuit cele mai noi produse la tine acasa.Acestia au dezvoltat un nou concept si anume BUZZBox, care este o cutie ce contine produse la pretul cel mai mic si se gaseste in doua variante:

# BUZZBox Deluxe – 5-7 produse premium, solutii naturale, eco pentru un plus de rasfat pentru tine sau cineva drag.   - 40 lei
# BUZZBox Selection – 6-8 produse pentru ingrijire si sanatate de zi cu zi, pe care le poti imparti cu cei din familie.   - 50lei

                                       Aceste cutii apar de 4 ori pe an, deci 4 editii si poti sa iti achzitionezi si un abonament pentru intregul an:
  1. Martie 2020 – Rasfat de primavara. 
  2. Iunie 2020  – Ne pregatim de vacanta
  3. Septembrie 2020 – Back to work
  4. Decembrie 2020 – Craciun magic

                            Am achizitionat si eu o astfel de cutie BUZZBox  Deluxe, dar din editia trecuta, nu cea de primavara care este acum in desfasurare. Vreau sa va spun ca sunt mai mult decat incantata de ce am gasit in ea iar produsele primite depasescu cu mult suma care a fost platita pentru aceasta cutie.
In materie de cosmetice am avut: sampon uscat Dove, care este foarte bun, spuma de dus Dove - preferata mea, lotiune micelara si crema de fata Plant Line. Si pe partea delicioasa ca sa spun asa, am avut 4 cutii diferire de batoane proteice si biscuiti plus un voucher de 25% reducere la prima comanda pe siteul nutrivita.ro.

                                     Asadar, ca o concluzie va pot spune ca sunt foarte incantata de aceste cutii si cu siguranta o sa imi comand si alte editii. Daca va tenteaza si pe voi puteti arunca un ochi pe site-ul celor de la  BUZZStore . Singurul minus este ca aceste cutii sunt editii limitate si dispar foarte repede din stoc, asa ca fiti cu ochii pe ele. Mai jos va las o poza cu biscuitii Gerble, care sunt minunat de deliciosi si senzationali alaturi de o cafea dimineata. Daca va doriti sa ii incercati ii puteti gasi si in magazinele Kaufland.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu