Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 31 martie 2020

Vopsea Garnier Color Naturals - Review



                      Buna dragile mele! Iata ca am revenit cu o noua recenzie a unui produs de colorare a parului. Daca cititi articolele mele cu siguranta stiti ca sunt una dintre persoanele care de cele mai multe ori se vopsesc acasa singure, uneori ocazional si la salon. Pentru ca suntem, din nefericire, in plina pandemie iar saloanele de infrumusetare sunt inchise si nu mai putem apela la ajutorul specialistilor, nu ne ramane decat sa ne vopsim singure acasa sau cu ajutorul cuiva din familie cu care locuim. 
                          Asadar fiind in market la cateva cumparaturi uzuale pentru casa am zarit la raftul de cosmetice vopseaua pentru par Garnier Color Naturals. Dupa ce m-am orientat asupra nuantei am pus in cos doua cutii din culoarea cu nr. 111 Blond Super Deschis Cenusiu . Am un par de lungime medie si am nevoie de doua cutii pentru a distribui peste tot uniform, oricum pretul unei cutii este mai mult decat accesibil, doar 12 lei.


                             Pachetul contine instructiuni de utilizare, manusi, lapte revelator, crema coloranta, masca crema dupa colorare. Timpul de actionare undeva la 30 de minute, in functie daca v-ati mai vopsit sau este prima data, oricum cititi cu atentie instructiunile. Ce pot spune este ca am fost mai mult decat incantata de rezultat, un blond cenusiu frumos, fara urme de tente de galben sau portocaliu. Mai jos aveti si poza finala pentru a va face si voi o parere. Cu siguranta sunt multumita de vopseaua Garnier Color Naturals. Voi ati incercat  acest produs?

REZULTAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu