Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 3 mai 2015

Favoritele lunii aprilie

            Iata ca am ajuns si in luna mai, luna florilor, luna in care m-am nascut. Sper ca ati petrecut frumos zilele acestea libere, la mare, la munte sau acasa, indiferent de loc important e sa te simti bine si sa fii inconjurat de persoanele dragi.
             In aceasta postare o sa va vorbesc cate putin de produsele ce mi-au placut in aprilie si pe care le-am utilizat destul de mult sau zilnic. Le-am impartit in doua categorii, cele pentru ingrijire ci cele pentru machiaj.
           Am fost foarte bucuroasa cand am primit pentru testare pila Scholl, mai ales ca impreuna cu serul fac treaba nemaipomenita pentru picioarele mele. Pentru ingrijirea corpului am folosit uleiul de migdale si noua crema Nivea care chiar e WOW!!! Lucia de la Oriflame este parfumul care mi-a incantat simturile si in ceea ce ma priveste pot spune ca e cel mai bun din catalog.



           In ceea ce priveste machiajul am folosit aproape zilnic produsele de mai jos. Crema Effaclar si fondul de ten Toleriane, ambele apartinand de brandul La Roche Posay, au avut grija ca tenul meu sa arate impecabil pe parcursul zilei. Trusa de farduri Iconic3 este fundamentala pentru machiajul ochilor, iar primerul Elf are grija ca acestea sa stea pe pleoape neclintite. M-am intors iar la un rimel care imi da efectul dorit genelor,  The One wonderlash de la Oriflame. Tot de la Oriflame am mai folosit tusul pentru ochi Giordani si corectorul The One care are grija de cearcanele mele. Pentru obraji am folosit un super blush de la Flormar.



             Care au fost preferatele voastre in aprilie? 

3 comentarii:

  1. Eu am corectorul nou de la Oriflame, Everlasting. Ţi-l recomand şi pe acela, e foarte bun!♥


    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu de al Roche Posay, crema Effaclar duo, insanu mi s-a potrivit deloc, imi simteam fata incarcata si imi ieseau mai multe cosuri decat inainte, asa ca am renuntat la ea. Am si eu o trusa Makeup Revolution si imi place la nebunie!
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare imi doresc sa incerc si eu rimelul de la Oriflame. Am avut varianta cu tub visiniu si mi-a placut mult! :)

    RăspundețiȘtergere