Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 18 septembrie 2014

Produse indispensabile : uscatorul si placa de par


      Pentru noi fetele doua produse de coafare ne sunt indispensabile, uscatorul si placa de par. Nu stiu alte persoane cum se descurca dupa baie insa eu ma declar dependenta de uscator. Daca nu imi usuc parul imediat dupa baie simt cum ma ia durerea de cap. Ce imi doresc de la un uscator este sa aiba durata de viata cat mai mare si putere pentru a ma usca cat mai repede.
      In cazul in care nu stiati uscatorul de para fost inventat pe la sfarsitul secolului XIX iar primul model a fost creat de Alexandru Godefroy intr-un salon din Franta in anul 1890.
      Despre placa de par nu pot spune ca sunt dependenta insa nu poate lipsi din trusoul de coafare. Fie ca doresc doar sa il aranjez putin sau sa imi fac onduleuri placa este de nelipsit. Consider ca iti poti face bucle mult mai repede cu placa decat cu ondulatorul si mai naturale, astfel decat sa achizitionezi doua produse pentru lucruri diferite poti sa iei doar unul care sa le faca pe amandoua. Oricum in general fetele care au parul ondulat isi doresc un par drept, iar fetele care au parul drept vor ca parul lor sa fie ondulat. Indiferent de motivele care le avem nu este bine sa abuzam de placa de par si sa o folosim zilnic deoarece in timp parul nostru se deterioreaza, asa ca este recomandat ca inaintea folosirii oricarui produs de coafare din cele doua sa folosim un spray termoprotector.
     Ce imi doresc la o placa e sa aiba temperatura regabila, placile sa fie ceramice si bineinteles sa aiba o durata de viata destul de mare, nu mi-ar placea ca dupa cateva utilizari sa fie buna de aruncat la cos.
Si pentru ca nu toata lumea stie, prima placa de par a fost inventata de Marcel Grateau in anul 1782, de aceea astazi tehnica de stilizare a parului este denumita dupa inventator, tehnica "Marcel".
       Daca aveti nevoie si de uscator si de placa de par in acelasi timp, iar bugetul este limitat, nimic nu poate fi mai de ajutor ca o oferta uscator cu placa 2 in 1 cadou, astfel veti scuti bani si va veti alege cu doua produse la pretul unuia.




       
           Ingrijirea podoabei capilare este foarte importanta deoarece prima impresie care si-o face o persoana despre noi conteaza destul de mult iar parul poate sa fie o carte de vizita. Asadar produsele pentru coafare sunt indispensabile oricarei persoane care doreste sa aiba un aspect frumos.
Daca va intereseaza cele doua produse de mai sus nu ezitati sa accesati oferta, chiar merita. 

Un comentariu:

  1. placa mea prinde mucegai, saraca! eu uscatorul il folosesc doar iarna, daca sunt pe fuga si trebuie sa-mi usuc parul :_
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere