Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 11 septembrie 2014

Dezamagiri recente

      In ultima perioada nu am mai avut parte de foarte multe dezamagiri cosmetice deoarece am ajuns sa ma cunosc cat de cat si sa stiu ce mi se potriveste si ce nu, insa uneori dorinta de a incerca produse noi e prea mare si asa ajung sa imi dau seama ca am dat banii pe produse care nu imi plac sau nu mi se potrivesc.
         In aceasta postare va prezint doua produse cu care nu m-am inteles prea bine. Iata inculpatele:

- gel de curatare cu extract de rostopasca si apa de izvor Avon Naturals:



  • l-am cumparat cumparat de cand a aparut prima data in brosura si era la oferta, 5 lei parca am dat pe el, insa vorba aceea 5lei dai 5lei face :)), pentru ca i-am dat acestui gel de curatare nenumarate sanse si oricat de stransi as tine ochii atunci cand il folosesc parca imi iau foc, Doamne fereste sa iti mai intre cumva si in ochi ca ai dat de belea, practic oricat am incercat efectiv nu il pot folosi, pur si simplu ma ustura ochii foarte rau de la el;


- lapte demachiant Milik & Honey Gold de la Oriflame:


  • acest produs l-am achizitionat din catalogul 12 la pretul de 18 lei, si recunosc ca m-am lasat tentata in primul rand de ambalaj, modul de dozare, iar apoi de denumire, lapte si miere, deja ma gandeam la un adevarat rasfat pentru tenul meu; imi place cosistenta, mirosul sau si curata bine tenul insa mare grija cu ochii, daca intra in ochi ustura destul de rau, prefer demachiantele romanesti care sunt mut mai ieftine si nu am avut probleme cu ele de genul acesta.

Pe voi ce produse v-au dezamagit in ultima perioada? Ati incercat vreunul din cele de mai sus?

8 comentarii:

  1. Si eu eram tentata de gama de la Naturals, tin minte ca demult tare, in alte ambalaje, era un gel de curatare 3 in 1 extraordinar, cu aloe si castravete.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre produsele menționate de tine parcă am încercat demachiantul. Dar nu mai rețin ce experineță am avut cu el. Din ce îmi amintesc parcă am avut o problemă de la el dar nu mai rețin.

    În ultima perioadă cam toate dezamăgirile mele au venit din partea șampoanelor. E tare greu să găsești un șampon bun :)


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Gama Naturals m-a tentat si pe mine, dar tocmai pretul mic m-a facut sa ma gandesc ca sunt produse cu ingrediente "rele". Prefer ceva mai natural, care stiu exact ce contine.

    Pupici,
    Lore

    culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai ce mi-am comandat si eu gelul de curatare de la Avon :))). Inca nu a ajuns....insa daca ustura asa tare ochii de la ei nu cred ca o sa ma impac cu el...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam ca au scos si un demachiant din gama milk&honey...pacat ca ustura ochii..asta e un mare defect :D

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Te-am nominalizat pentru un tag! :) Vezi mai multe detalii aici : http://beau-typhoon.blogspot.ro/2014/09/tag-very-inspiring-blogger-award.html#comment-form. Te pup! ♥

    RăspundețiȘtergere