Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

miercuri, 27 august 2014

Bestcolor - Cosmetice Profesionale Italiene

             
             
             O femeie nu cred ca are vreodata destule cosmetice, intotdeauna ii va trebui ceva in trusa si oricat ar incerca sa reziste tentatiilor trebuie sa incerce noutatile aparute pe piata. Insa isi doresc ca produsele sa fie sigure, testate dermatologic si cu formula de cea mai noua generatie. Toate acestea le puteti gasi la Bestcolor, Cosmetice Profesionale Italiene, inovatoare si de ultima ora. Cu o existenta pe piata de aproximativ 20 de ani, Bestcolor isi propune sa raspandeasca produsele de frumusete care respecta sanatatea si mediul inconjurator, oferind produse de inalta calitate la un pret corect.  Sunt prezenti pe teritoriul Italiei cu aproxumativ 1000 de puncte de vanzare si in multe tari la nivel international, iar incepand cu luna iunie a acestui an sunt prezenti si in Romania cu cele mai calitative cosmetice make-up.
             Toate produsele Bestcolor sunt testate dermatologic si oftalmologic si au o compozitie care respecta pielea consumatorilor si mediul inconjurator, fiind aprobate de legislatia americana, europeana si japoneza.
Ingredientele care sunt folosite pot fi consultate cu usurinta atat pe eticheta fiecarui produs cat si pe pagina produselor Bestcolor. Ingredientele folosite sunt clare, fara compromisuri si fara substante nocive.
              Daca va grabiti inca mai puteti prinde super ofertele verii, care sunt mai mult decat tentante:





5 comentarii: