Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 26 iunie 2014

Despre gama Roge Cavailles




      Va spuneam ca la intalnirea bloggeritelor am primit si setul Roge Cavailles de la BEAUTYROOM. Trebuie sa recunosc ca pana atunci nu mai auzisem niciodata de aceasta gama, dar niciodata nu e prea tarziu. Din ce am citit in pliantele gasite in gentuta si ce m-am documentat pe internet am descoperit ca Roge Cavailles este o gama cu traditie in igiena corporala, lider recunoscut de peste 80 de ani, gama a dedicat
expertiza si seriozitatea sa calitatii produselor sale, pentru ingrijirea pielii sensibile.
In gentuta am gasit:
- sapun lapte hidratant fata si corp 100g
- 2 x deo spray, 50 ml fiecare
- 2 x dermazero crema curatatoare pentru piele sensibila, 30 ml fiecare
- 2 x  lapte corp hidratant, 10 ml fiecare
- pliante

                 Despre sapunul lapte hidratant fata si corp va pot spune ca imi place mult. Spre deosebire de sapunurile obisnuite nu se consuma repede, curata fara sa usuce excesiv pielea si ere un miros placut. Acest sapun este destinat pielii uscate si foarte uscate.
Din cele de mai sus preferata mea a fost dermazero crema curatatoare pentru piele sensibila, special formulata pentru pielea uscata. Tenul meu o iubeste, curata delicat si lasa pielea luminoasa fara sa o usuce. Formula sa este hipoalergenica si nu contine coloranti, parabeni, fenoxietalon,sapun.




             Despre laptele de corp nu pot spune prea multe, cantitatile fiind prea mici pentru a fi incercate pe corp. Am folosit aest lapte de corp pentru hidratarea mainilor. Imi place textura sa si chiar hidrateaza bine. Cu mirosul sau nu m-am impacat prea bine, nu e nici rau dar nici prea bun. Si acest produs este formulat pentru pielea uscata, fragila sau sensibila. Contine ingrediente active hidratante cum ar fi uleiul de migdale dulci si uleiul de jojoba.



            Deodorantul este hipoalergenic, nu contine alcool sau parabeni si a fost testat clinic pe pielea epilata. Este un deodorant bun, isi face treaba cu succes pe parcursul zilei, nu pateaza hainele si nici nu lasa acel praf innecacios cand este folosit. Acest deodorant primeste un mare da din partea mea.



           In concluzie imi place foarte mult gama Roge Cavailles si ma bucur ca am avut ocazia sa o descopar. Voi stiati de aceasta gama? Ati folosit vreun produs Roge Cavailles?

2 comentarii:

  1. FB: Daniela Gabriela Ionescu
    Pot sa spun cu mana pe inima ca am incercat si eu deodorantul si sunt foarte multumita de el..am incercat si gelul pt igiena intima si e eficient si extraordinar si am mai folosit si crema curatatoare si e destul de buna pt mine...pupici!

    RăspundețiȘtergere