Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 20 aprilie 2014

CRIANDO BIJOUX - stralucirea fascinanta a cristalelor Swarovski combinata cu eleganta argintului

                   Se spune ca bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale un femei, lanturi, inele, bratari, cercei, nu cred sa existe femeie careia sa nu ii placa bijuteriile. Bijuteriile sunt obiecte de podoaba care au scopul de a infrumuseta, dupa cum spune si un proverb " Femeile fara bijuterii sunt frumoase precum cerul fara stele".
                   Argintul a fost din totdeauna un metal valoros, cel mai cunoscut din zilele noastre fiind argintul sterling - 92,5 % argint , restul fiind format din cupru zinc sau nichel.
                   Eu personal sunt innebunita dupa bijuteriile de argint si am o adevarata colectie, pentru a le putea asorta diferitelor tinute, de aceea niciodata un accesoriu in plus nu va fi de prisos. Acest set  de la CRIANDO BIJOUX imi place foarte mult, este de calitate si are un pret accesibil.



Realizat cu elemente veritabile Swarovski si montat pe furnituri din argint 925%, acest set beneficiaza de 6 luni de garantie si a venit ambalat intr-o cutie cadou, insotit de un certificat de autenticitate.
Pentru ca prin natura noastra fiecare dintre noi tindem sa introducem in viata noastra frumosul, o puteti face si prin CRIANDO BIJOUX, prin stralucirea fascinanta a cristalelor Swarovski combinata cu eleganta argintului.
               Pentru a va bucura cat mai mult de frumusetea si stralucirea bijuteriilor, dupa fiecare purtare se sterg cu un material moale pentru a se pastra luciul si se aseaza inapoi in propria cutie pentru a evita lovirea cu alte materiale.
               Eu sunt foarte incantata acest set si de-abia astept sa il port.Voi ce parere aveti de el? Daca va place si voua  il puteti gasi aici .


Un comentariu: