Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 1 iulie 2013

Review : Gel de curatare pentru ten normal/mixt SKIN MOISTURE de la Elmiplant




Descriere:
 Curata si revigoreaza tenul cu un cocktail natural de ingrediente active! Bucura-te de beneficiile Nectarului de Gutuie, un extract care mentine nivelul natural de hidratare al pielii. Pastreaza-ti frumusetea pielii cuVitamina E, un antioxidant puternic, cunoscut pentru proprietatile reparatoare.

Actiune: Datorita formulei fara sapun, Gelul de curatare elmiplant nu usuca pielea. Indeparteaza eficient impuritatile si machiajul, lasand tenul curat, proaspat si revigorat.

Folosire: Aplica zilnic pe pielea umeda, masand usor prin miscari circulare. Evita zona delicata a ochilor. Clateste cu apa calda.

Cantitate: 150 ml

 Pret: in jur de 12 lei

Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Ingrediente:  AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ACRYLATES/PALMETH-25 ACRYLATE COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, CYDONIA OBLONGA FRUIT JUICE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, TETRASODIUM EDTA, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDEM, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Nu contine parabeni sau parafine!






Parerea mea:

- lasa tenul curat fara sa il usuce in exces;
- curata bine urmele de machiaj;
- desi am tenul sensibil, iar acest produs este recomandat tenurilor normale/mixte, este bland cu tenul meu;
-  imi place consistenta sa;
- are un miros foarte placut;
- dozarea se face astfel incat sa folosesti pana la ultima picatura de produs, capacul este destul de rezistent si nu mi-a creat probleme;
- nu contine parabeni si parafine, desi pentru mine acest lucru nu reprezinta o problema, mai ales pentru ca este un produs care nu sta mult in contact cu tenul si se clateste cu apa.

Concluzii: Este un produs romanesc la un pret accesibil si de o calitate foarte buna. Din partea mea are nota 10 si il recomand tuturor. Sunt curioasa si de demachiantul din aceasta gama pe care vreau sa il incerc. Voi folositi produse Elmiplant? Daca da ce anume si care este produsul vostru preferat.

5 comentarii:

  1. Am avut si eu, a ajuns la empties, sigur il voi recumpara. Demachiantului din aceasta gama ii pregatesc saptamana asta un review :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Whats up! I simply want to give a huge thumbs up for the
    good info you could have right here on this post. I will probably be coming back to your weblog
    for extra soon.

    Also visit my webpage: sff 8088

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit pareri bune atat despre gelul de curatare cat si despre demachiantul din aceasta gama.Insa eu am tenul foarte sensibil,se irita si se inroseste imediat de la 99%din produse,asa ca mi-e putin frica sa le incerc. :(

    printre-oje-si-sclipici.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am tenul sensibil dar sa sti ca e bland cu tenul acest gel, demachiantul inca nu l-am incercat dar sigur o sa il achizitionez pe viitor

      Ștergere