Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 28 martie 2013

Se cauta Blogger ambasador ZorileStore!

        In colaborare cu magazinul online ZorileStore, BlogAwards lanseaza o noua campanie pentru bloggeri, in cadrul careia toti participantii primesc produse de incaltaminte (pantofi sport sau papuci, la alegere) din categoria Curatenia de primavara iar autorii celor mai reusite 10 review-uri intra in competitia pentru titlul de Blogger Ambasador ZorileStore!
         Nu am putut rezista acestei tentatii mai ales ca am participat si la alta campanie ZorileStore si stiu ca au produse de calitate asa ca m-am hotarat sa ma inscriu la Competitia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro”.





         Acesti balerini sunt preferatii mei, ii puteti studia mai bine aici. Mi se par absolut perfecti pentru primavara. Ma bucur ca am aceasta oportunitate si vreau sa urez succes tuturor celor care participa.
 

5 comentarii:

  1. succes :) si eu mi-am ales niste balerini
    XOXO

    RăspundețiȘtergere
  2. de curiozitate, ai primit balerinii astia? ce numar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu pentru ca nu au mai fost in stoc; in acest articol am explicat ce si cum http://frombeautywithlove.blogspot.ro/2013/04/au-sosit.html

      Ștergere
  3. It's really a great and helpful piece of information. I am happy that you just shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

    Look at my web blog :: www.africanmangoplusguide.com

    RăspundețiȘtergere