Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 5 martie 2013

Bijuterii pentru mama de 8 martie

          Pe 8 martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii. Prima zi s-a ţinut în 19 mai 1911 în Germania, Austria, Danemarca şi în alte cîteva ţări europene. Data a fost aleasă de femeile germane pentru că, la aceeaşi dată în 1848, regele Prusiei a trebuit să facă faţă unei revolte armate şi a promis că va face o serie de reforme, inclusiv introducerea votului pentru femei.
Însă Ziua Internaţională a Femeii a fost recunoscută oficial mult mai tîrziu, în 1975, de către Naţiunile Unite şi a fost adoptată, începînd cu această dată, de multe dintre guvernele ţărilor care pînă atunci nici nu aflaseră de existenţa ei.
       În România în ziua de 8 Martie se sărbătoreste Femeia. Pânâ în decembrie '89 se vorbea de ziua mamei dar după revoluţia din 1989 ziua mamei a fost înlocuită cu ziua femeii.
        Desi acum este denumita ziua femeii pentru mine ramane tot ziua mamei. Si acum imi aduc aminte cu ce drag confectionam la scoala felicitari pentru mama punand in ele cuvinte din suflet, in care ii spuneam cat de mult o iubesc si cat o apreciez pentru faptul ca are grija de mine. Acum ca am crescut nu ii mai fac felicitari, ii cumpar flori sau alte cadouri, desi nu cred ca trebuie sa existe neaparat o zi a mamei, ea trebuie sarbatorita in fiecare zi deoarece datorita ei existi. Intelegi cu adevarat ce inseamna o mama si ce sacrificii face pentru copii ei de-abia atunci cand devii si tu mama.
        De data asta cu ocazia zilei de 8 martie m-am orientat la bijuterii pentru mama. In special la cele de argint pentru ca sunt conforme bugetului meu. Iata care mi se par potrivite pentru mama:  


Acest set mi-a atras atentia prin simplitatea si eleganta sa, dar si pretul sau care este mai mult decat accesibil.

     Sunt bijuterii ieftine si frumoase care sunt gata de a fi facute cadou sau pentru a le cumpara pentru noi. Eu cred ca aici  veti gasi bijuterii pentru orice buget si pentru femei de orice varsta.  
     Sa nu uitam ca mamele sunt cele mai speciale persoane din viata noastra iar de 8 martie sa le demonstram iubirea pe care le-o purtam. La multi ani de ziua femeii tuturor mamelor si  femeilor. Voi ce cadouri le faceti femeilor din viata voastra?


2 comentarii: