Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 26 februarie 2013

NOTD: IMPALA EXP 12






              Este un corai - portocaliu perfect pentru vara. Mi-am dorit aceasta nuanta de cand a aparut in catalogul Lady's. Ce imi place cel mai mult la ojele IMPALA este faptul ca au un luciu care se mentine pe toata durata manichiurii. Ca si rezistenta pot sa spun ca tine in jur de 5 zile cu succes. Are 12 ml si costa aproximativ 8 lei. Se intinde usor pe unghie si se usuca repede. Se mai gaseste si in alte nuante, in total 24. Daca vreti sa o achizitionati o puteti cumpara de aici.
              Voi ce nuanta de oja preferati?

12 comentarii:

  1. Si eu mi-am dorit nuanta asta dar nu stiu de ce..n-am luat-o. Acum mi se pare ca am altele la fel. Dar imi plac mult ojele astea Impala, poate mai pun mana pe vreo doua nuante :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mai vreau si alte nuante IMPALA, dar si noile lacuri catherine arley pe care daca nu ma insel la tine le-am vazut :)

      Ștergere
  2. Chiar eram curioasa daca a mai incercat cineva produse de la ei. Eu am luat niste testere (rujuri si fdt Isabelle Dupont). Fondul de ten m-a incantat (fdt lichid), ma gandesc sa cumpar varianta full size; nici rujurile nu mi-au displacut, dar nu gasesc pe nicaieri informatii suplimentare despre producatori... Plus ca mare parte din nuantele la care au testere nu se mai comercializeaza. Ca observatie, nuantele la care am primit testere sunt redate destul de corect in imaginile din catalog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat mai multe produse de la ei iar daca te intereseaza produsele lor poti cauta la mine pe blog parerile mele despre unele produse. In general ce este in catalog corespunde cu realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e prima oara cand aud de Impala, nuanta e tare frumusica si rezistenta e super.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ravnit la nuanta asta de un an aproape :)) dar nu stiu de ce tocmai acum am reusit sa o achizitionez

      Ștergere
  5. E deosebit de frumoasa nuanta aceasta, imi place foarte mult! Sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere