Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 25 februarie 2013

Comanda Cool

           Pentru ca in ultima perioada parul meu a luat-o razna, a inceput sa imi cada mai mult decat normal, se ingrasa mult mai repede iar matreata nu mai imi da pace am zis sa imi cumpar un nou sampon care sa combata toate aceste lucruri. Cum ma saturasem de toate sampoanele din supermarket am decis sa ma orientez catre altceva si m-am hotarat asupra samponului anticadere de la Apimond pe care l-am si comandat din magazinul online daciccool. Astazi am primit comanda si de-abia astept sa il folosesc.




          Cum cei de la daciccool au promotii saptamanale indiferent de comanda am primit si un sampon Esther cu miere si musetel tot de la Apimond.




Am mai primit si o mostra care este exact pe placul meu.


O sa revin cu impresii dupa ce o sa le folosesc. Daca va tenteaza o comanda la daciccool sa stiti ca aceasta este saptamana parului frumos si sanatos si pentru orice comanda indiferent de valoarea ei veti primi un sampon Esther cu miere si aloe vera de  la Apimond. Detalii aici.

6 comentarii:

  1. Sa scrii despre samponul Esther cu miere si musetel :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc momentan samponul Apimond cu cidru. Este foarte bun: curata in profunzime parul gras si il lasa moale. Sunt curioasa si eu in privinta samponului Esther cu miere si mușetel si astept review-ul tau pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa revin si cu impresii despre Esther, insa primul in teste va intra cel anticadere

      Ștergere
  3. astept cat mai repede pareri sincere despre acest sampon .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu siguranta voi reveni cu impresii, insa cel anticadere trebuie folosit macar o mica perioada pentru a-mi da seama de efectele sale

      Ștergere