Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 25 octombrie 2021

Tratament Anti-cădere - Noua gama Yves Rocher

   

        După mult timp iată ca revin cu o postare, de data aceasta despre o noua lansare de la Yves Rocher, gama pentru îngrijirea parului anti-cădere. Gama Expert Anti-Cădere îmbogățită cu extract de Lupin alb și agave, încetinește mecanismul de cădere a parului ce conține șampon, balsam și cura intensiva, produse ce ajung pentru o luna întreaga de tratament.


         Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa testez asemenea produse inovatoare și le mulțumesc pe aceasta cale celor de la Yves Rocher, și celor de la BUZZStore. De când le folosesc am observat mai putine fire căzute, par frumos și strălucitor și un scalp sănătos.

          Personal am obținut rezultate mai mult decât mulțumitoare folosind aceasta gama anti-cădere, și sunt foarte incantata și de ingredientele produselor. Sistemul de dozare al curei intensive este super, astfel ca la fiecare aplicare știi exact cât da folosești fără sa faci risipa. Șamponul curata delicat lăsând parul strălucitor, iar balsamul hidratează in profunzime lăsând parul moale și ușor de descurcat.

            In concluzie recomand cu mare drag Yves Rocher!

Un comentariu: