Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

marți, 2 iunie 2020

Cereale Cheerios cu ovăz - Copiii le adora iar adultii le prefera


                    Buna dragii mei! Astazi vreau sa va povestesc putin despre noile cereale Nestle care sunt Cheerios Ovaz si Cheerios Mar si Scortisoara. Prima varianta contine 91% cereale integrale de ovaz iar cea de-a doua varianta contine 85% cereale integrale de ovaz. Ambele sunt foarte gustoase si au un continut scazut de zaharuri, oferind energia de care avem nevoie intreaga zi.



                 Stim cu totii ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, de aceea alimentele pe care le consumam trebuie sa fie atent alese. Cerealele mancate cu lapte sau iaurt, nu doar au un gust minunat, ci ne ofera o gama larga de nutrienti , cum ar fi carbohidrati, proteine, grasimi, glucide, un aport sporit de fibre, dar si vitamine si minerale. Bineinteles ca se pot combina si  cu seminte, bucati sau felii de fructe proaspete sau uscate, sau cu orice va place.


                      Nestle Cheerios Ovaz si Cheerios Mar si Scortisoara sunt o importanta sursa de fibre. Nu contin arome artificiale, ulei de palmier si nu necesita timp de hidratare. Acestea ne ajuta sa acordam mai mult timp micului dejun impreuna cu intreaga familie, si sa ne bucuram de beneficiile ovazului in fiecare dimineata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu