Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 24 octombrie 2016

Noul Lenor Unstoppables


                 Hello dragele mele! In aceasta postare o sa va povestec despre un produs inovator, noile perle pafumate Lenor Unstoppables. Acesta este un produs inedit care redefineste prospetimea si spalatul rufelor. Adaugate la inceputul spalarii, direct in cuva masinii de spalat, noile perle parfumate pentru rufe ofera hainelor pospetime care dureaza pana la 12 saptamani.



Lenor Unstoppables aduc cu ele o paleta noua si neobisnuita de nuante de parfum.:
Unstoppables BLISS, combinatie inedita de fructe de padure si piersica, creata pentru fashionistele care iubesc sa experimenteze si imbratiseaza ineditul;
- Unstoppables FRESH, parfumul oceanului, inviorat de accente citrice si note dulci, pentru curajoase si pragmatice, care iubesc marea;
- Unstoppables LAVISH, cu parfumul bogat de piersici si accentele luxoase de vanilie, caramel si trandafir, este perfect pentru cele care apreciaza lucrurile speciale si rafinate.



CUM FOLOSESC LENOR UNSTOPPABLES:

Parerea mea dupa ce am folosit perlele parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables FRESH :
- sunt foarte usor de folosit;
- au un pret bun;
- poti pune cate perlute doresti, in functie si de intensitatea mirosului pe care o vrei;
- dozajul fiind controlabil, produsul nu se consuma rapid;
- dupa ce le scoti din masina, rufele sunt parfumate;
- mirosul persista chiar si atunci cand le porti.
                           In concluzie, Lenor Unstoppables poate fi un accesoriu de nelipsit atunci cand vine vorba de ingrijirea tesaturilor. Daca nu l-ati incercat inca, va spun ca dupa ce l-ati utilizat prima data cu siguranta o sa va doriti sa folositi toate nuantele de parfum.

Un comentariu: