Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 24 aprilie 2016

Trei rujuri care m-au dezamagit


                       Buna dragele mele! Azi revin cu o noua postare, de data aceasta depre trei rujuri de la care aveam ceva asteptari insa au sfarsit prin a ma dezamagi. In ordinea numerelor de pe tricou de la stanga la dreapta iata care sunt cele trei:
- Avon EXTRALasting in nuanta sunkissed ginger;
- Farmasi true color in nuanta 01;
- Avon Luxe in nuanta nude.


Avon EXTRALasting:

-acesta a fost cea mai mare dezamgire, nuanta este frumoasa insa parca ar fi doar un balsam de buze usor colorat, nu este pigmentat, nu rezista - efectiv nu se comporta ca un ruj.


Farmasi true color:


-acest ruj este destul de pigmentat, insa desi nu rezista prea bine cel mai mare minus este ca ajunge sa se stranga inestetic pe buze, lucru care imi place cel mai putin la un astfel de produs.


Avon Luxe:

-are o nuanta perfecta de nude, acea culoare potrivita tuturor; este cremos, pigmentat, hidratant, si se aseaza foarte frumos pe buze, dar la capitolul rezistenta sta foarte prost, nu rezista o ora pe buze, ce sa mai zic daca bei sau mananci ceva, dispare imediat.

Avon EXTRALasting, Farmasi true color, Avon luxe


                       Cam aceasta este parerea mea despre rujurile de mai sus, poate voi ati avut o experienta mai buna cu ele. Cum vi se par?

      

5 comentarii:

  1. eu care nu indragesc prea mult rujurile uscate, cred ca ma inteleg bine cu ele, am multe de genul acesta dar nu renunt la ele, reaplic mai bine decat sa simt uscaciune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu arata rau!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos e cel de la Luxe, pacat de ele... Am si eu cateva de la Farmasi True Color si nuantele sunt superbe, asa cum ai spus si tu, f pigmentate, dar rezistenta nu e chiar asa mare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul dintre rujuri are o problema doar pe nuanta asta. Eu am totally twig si rezista toata ziua pe buze, o sa-l tot recumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am vazut nuanta pink peach la o colega de munca si la fel ii rezista toata ziua, cum ai spus si tu este posibil sa fie problema doar la nuanta aceasta

      Ștergere