Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 12 iulie 2015

Favoritele lunii iunie 2015

        
                    Dragele mele, in ultima vreme am postat mai rar din cauza faptului ca am avut mai mereu timpul ocupat, insa nu puteam sa trec cu vederea produsele preferate ale primei luni de vara. Nu au fost foarte multe, cateva le mai folosisem, altele au fost incercate pentru prima data.
                      In luna iunie am redescoperit apa de parfum Tomorrow de la Avon, pe care l-am prins la oferta la minunatul pret de 55 de lei. Miroase foarte placut si il gasesc mai mult decat potrivit pentru vara, iar aroma sa se mentine foarte bine pe parcurul zilei.
                     De la Oriflame am folosit un gel exfoliant care are un miros absolut delicios si imbietor de zmeura cu menta. Particulele sunt potrivite pentru o exfoliere delicata, lasand in urma lor o piele foarte fina. Mi s-a parut ca ar avea si un efect usor racoritor.
                         Pentru ten am folosit crema cu factor de protectie solara de la Ivatherm despre care va voi povesti mai multe in postarea urmatoare. De asemenea si fondul de ten Toleriane a fost aliatul tenului meu in zilele in care temperaturile au luat-o razna. Imi place ca nu curge de pe fata si are spf 25, de altfel si ingredientele par destul de ok. Seara mi-am curatat fata cu lotiunea micelara L'oreal care la randul ei face o treaba extraordinara. Sterge foarte bine machiajul fara sa faca probleme tenului meu sensibil.
                           Deoarece mai nou sunt posesoarea unor suvite blonde am cumparat si balsamul de par Balea din Dm, care desi nu mi se pare ca ar avea nu stiu ce efecte asupra parului blond, hraneste si hidrateaza foarte bine varfurile. Probabil ca in postarile viitoare va voi spune mai multe despre el.
                           Cam acestea au fost favoriltele lunii iunie, si pentru ca deja au trecut cateva zile bune din luna iulie am cateva noi preferate pe care le voi prezenta luna viitoare.

4 comentarii:

  1. Şi eu am folosit gelurile de duş Oriflame, mi se pare că nu curăţă deloc şi nici nu exfoliază... :)) cum merge asta? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place parfumul Tomorrow de la Avon :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu foarte multi ani in urma am avut si eu parfumul Tomorrow de la Avon si chiar mi-ar fi dor sa-l simt dinnou. Gelul de dus cu zmeura si menta mi-a placut si mie, iar balsamul de la DM pentru par blond m-a incantat foarte mult si o sa-l recumpar, numai sa mai golesc ceea ce-am inceput ... :)
    O saptamana frumoasa iti doresc !

    http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelul de dus cu zmeura si menta il comand ori de cate ori am nevoie de unul in casa. Sunt foarte multumita atat de consistenta lui, tin mult din el, cat si mirosul de zmeura. Pupici.

    RăspundețiȘtergere