Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

miercuri, 24 iunie 2015

Review: Kallos Tratament pentru par cu Argan


              Hi girls! Azi revin si eu cu o noua postare pe blog pe care o dedic unui produs Kallos. Imi plac produsele lor si le consider  accesibile si bune la un gramaj mai mult decat generos, deci un raport calitate/cantitate/pret excelent.
              Produsul de mai sus este o masca si are o denumire ceva mai lunga:  Kallos Tratament pentru stralucirea parului vopsit cu parfum de ulei de argan. 

             Descriere: Masca de par intensiva care hraneste si regenereaza in adancime structura parului vopsit. Datorita continutului sau bogat de substante active parul isi va recapata vitalitatea, stralucirea si efectul matasos.

             Mod de utilizare: utilizati dupa spalarea parului,  aplicati pe parul uscat in prosop. Dupa 5 minute timp de actionare clatiti.

             IngredienteAqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Parfum, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Benzophenone-4, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Citric Acid, Hydrolyzed Milk Protein, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Cantitate: 275 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Pret: aproximativ 6 lei in functie de magazin si oferte



Imi place pentru ca:
- lasa parul moale si usor de descurcat;
- inmoaie varfurile si le lasa mai hidratate;
- are o cantitate generoasa de o calitate buna la un pret mic;
- nu ingrasa parul.

Minusuri:
- ma impac binisor cu mirosul sau;
- fata de surioarele sale parca are o consistenta care se pierde mai usor printre degete si din par, desi vizibil arata la fel.

                 In general merita incercata, mai ales ca la 6 lei nu aveti prea multe de pierdut. Voua va plac produsele Kallos? Cum va impacati cu ele?

4 comentarii:

  1. Am tot citit despre mastile de la kallos, dar dupa ce m-am umplut de matreata de la o spuma de par de la ei, am tot avut indoieli. Totusi, poate o sa incerc o masca de la ei. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oricum masca se aplica pe lungimea parului, asa ca nu are de ce sa iti faca probleme la nicelul scalpului :)

      Ștergere
  2. Am incercat aceste masti acum ceva timp, dar nu mi-au facut bine la par asa ca m-am reprofilat :) Pupici

    RăspundețiȘtergere