Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 14 iunie 2015

Despre noul detergent Persil Power-Mix Caps


             Ca de obicei sunt la zi cu campaniile de testare pe care le organizeaza cei de la Buzzstore, asa ca nu m-am putut abtine sa nu ma inscriu pentru a incerca si eu inovatia Persil Power-Mix Caps.
             Noul detergent 2 in 1 ia forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. Acum ai dubla putere cu Persil Power-Mix pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit!

 





             Dupa ce am incercat Persil Power-Mix Caps am obsevat ca acesta indeparteaza usor petele dificile lasand  rufele extrem de curate si placut parfumate. In plus se utilizeaza extrem de usor: capsulele se plaseaza direct in cuva masinii de spalat inaintea rufelor.



                  De cand folosesc noul detergent am cu siguranta cele mai impecabile sosete, rezultatele le puteti observa chiar voi in poza de mai jos. Cu siguranta din casa mea nu va lipsi mult timp de acum incolo Persil Power-Mix Caps.


2 comentarii:

  1. Masina ta de spalat e pe verticala, asa-i? Luasem si noi in calcul o astfel de masina insa pana la urma am avut spatiu pentru una "clasica". :)

    RăspundețiȘtergere