Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

sâmbătă, 21 iunie 2014

Dezamagire: Sampon 2 in 1 anti-matreata PANTENE PRO-V



       Acest produs l-am cumparat si incercat intr-o perioada in care parca nici macar un sampon nu mai avea vreun efect pozitiv asupra scalpului si parului meu. Acum zace prin baie si nu intentionez sa il mai folosesc insa l-am gasit potrivit pentru curatarea pensulelor de machiaj.

Cantitate: 250 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Pret: in jur de 12 lei

Pe ambalaj nu am gasit o descriere a acestui produs, ceea ce face el si pentru cine este recomandat. Nu spune decat ca este un produs doi in unu anti-matreata, sampon si balsam. Are un miros placut si o consistenta fina. Nu mi-a cauzat matreata sau mancarimi ale scalpului insa acum vine marea problema, lasa parul atat de fin incat ramane lipit de cap iar in maxim doua zile arata ca si cum nu ar mai fi fost spalat de o saptamana. Probabil ca ar fi bun pentru un par cret cu foarte mult volum, dar pentru alte tipuri de par cred ca e un dezastru. Daca aveti in proprietate un par sarmos probabil ca acest sampon sa functioneze altfel la voi, mie nu imi place deloc si cu siguranta nu il voi mai achizitiona in veci. Voi ati incercat acest produs?


4 comentarii:

  1. Geniile gandesc la fel :D se pare ca pantene cauzeaza probleme mai multor persoane,nu doar mie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfu numai dezamagiri in materie de sampoane:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu tin minte ca de la 14 ani am avut o mega dezamagire cu pantene ( m-a umplut de matreata ) si de atunci nu am mai pus in cap nimic de la ei .

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmm,al meu e cret,cu foarte mare volum,deci,s-ar putea sa il incerc sa vad ce rezultata am eu :D

    RăspundețiȘtergere