Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

duminică, 15 iunie 2014

Alte mici bunatati in teste


   Vreau sa va arat ce noutati am mai testat si saptamana asta, de maine gata, promit ca trec la treaba pentru ca am o gramada de recenzii de facut. Asta inseamna ceva postari, deci multa treaba.
             M-am inscris in campania buzzstore pentru testarea biscuitilor Gerble si zilele trecute i-am primit. Pentru inceput vreau sa va spun ca sunt foarte deliciosi si satiosi. In pachet am primit cinci cutii de biscuiti de arome diferite , ghidul buzzerului si taloane cu discount pentru prietenele mele. 






           O alta campanie la care m-am inscris a fost cea de la Elemental pentru testarea unei mostre de unt de shea. Alaturi de mostre am primit si o mica agenda care imi e foarte draga.



               Iar pentru sufletul meu mi-am luat ceva foarte bun de la Londa. Inca nu va spun ce este in pachet, urmeaza sa va dezvalui in curand. Singurul indiciu care vi-l dau e ca sunt foarte bune.



                 Cam atat pentru postarea de azi, cum spuneam mai sus, pentru zilele urmatoare am cateva recenzii importante de facut. Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!

Un comentariu: