Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

luni, 21 octombrie 2013

O noua castigatoare!

Deoarece nici pana acum nu am fost contactata de castigatoarea premiului doi am fost nevoita sa aleg pe altcineva asa ca m-am pus iar la analizat comentariile. Castigatoarea este.....



 Hannelore Gurbet




Felicitari!!! Astept datele de livrare a premiului la emiliaelena@rocketmail.com. Daca in urmatoarele 24 de ore nu voi fi contactata voi alege din nou pe altcineva.


Update!!!!
Datorita faptului ca cea de mai sus, castigatoarea, nu m-a contactat si intre timp am fost contactata de cea pe care am ales-o prima data premiul va ramane la CLUADIA_MAMI . Felicitari!

4 comentarii:

  1. felicitarii abia astazi am reusit sa intru sa citesc blogurile de vineri am fost plecata si imi pare nespus de rau ca am pierdut premiu daca nu mi las fi dorit nu mas fi inscris insa felicitarii noi castigatoare si sa le foloseasca cu mare drag si cu mult spor ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet ,abia astept sa testez produsele ..

    RăspundețiȘtergere
  3. buna ! azi am ridicat premiul tin sa iti multumesc enorm de mult atat tie cat si sponsorlui pentru cel mai frumos premiu de care sunt atat de mandra si multumita ,voi face de curand o noua comanda pe saitul depozitul de frumusete deoare imi plac [produsele lor .multumesc din suflet .

    RăspundețiȘtergere