Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 10 octombrie 2013

Hidratarea mainilor si a buzelor

             Pentru ca a venit toamna acordam o mai mare atentie ingrijirii pielii si vreau sa va arat cu ce imi ingrijesc eu buzele si mainile in sezonul rece.




Un balsam de buze in plus nu e niciodata de prisos, zic eu, si cum oferta pe piata e mare si atragatoare nu pot rezista tentatiei fara sa mai adaug unul in colectia mea.
De la stanga la dreapta:
- balsam de buze  Isabelle Dupont de la Lady's , imi place ca hidrateaza are un miros dragut si coloreaza subtil buzele, al meu a patit un accident :)) , se mai gaseste si in alte variante, acum vreau sa il achizitonez pe cel roz;
- balsam de buze Neutrogena, l-am primit, imi place hidrateaza si atat :)
- balsam de buze Avon care cu aroma de trandafir, hidrateaza dar nu imi place prea mult;
- balsam de buze Avon care cu aroma de miere, imi place modul de dozare, hidrateaza, si da un luciu discret buzelor;







- cutiutele cu minuni Oriflame, una cu aroma de vanilie, cealalta cu aroma de cirese, imi plac super mult, compozitie, hidratare, miros, chiar si gust =)) , INSA detest faptul ca trebuie sa bagi degetul in ele, nu mi se pare practic, igienic s.a.m.d.





In ceea ce priveste hidratarea mainilor de obicei aveam mai multe creme, ma mir ca acum am ramas cu doua, insa vine iarna si sigur imi voi mai lua si altele, imi doresc sa o recumpar pe cea de la Cosmetic Plant  cu ulei de catina, cea mai buna crema pentru sezonul rece.




              Dintre cele doua preferata mea e Dove si sigur o voi recumpara. Nu stiu ce se intampla dar corpul meu nu se intelege prea bine cu produsele Nivea. Voi cum va ingrijiti mainile si buzele in sezonul rece? Aveti un produs preferat?

12 comentarii:

  1. Eu sunt disperata sa gasesc un balsam de buze cu adevarat hranitor. Intentionez sa-l cumpar pe cel de la Neutrogena, am inteles ca ar fi foarte bun, tie cum ti se pare, repara bine buzele sau are un nivel mediu de hidratare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona, imi permit sa imi dau si eu cu parerea, eu folosesc de 3 ani balsam de buze de la Vichy Essentielles, buzele mele sunt foarte crapate iar uneori chiar sangereaza pt ca imi rup continuu pielita de pe ele iar daca folosesc 2-3 zile balsamul acesta de buze situatia revine la normal.

      Ștergere
    2. da este bun cel de la neutrogena, chiar hidrateaza bine buzele

      Ștergere
  2. Nici eu nu ma omor dupa balsamul cu trandafiri de la Avon. Imi place ca miroase frumos si... cam atat :)) Parca se simte ciudat pe buze.
    Eu in perioada aceasta folosesc Babylips, mi se pare fenomenal.
    Kisses, R.
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am in acest moment un balsam de buze de la Yves Rocher si sunt multumita de el doar ca cel de la Nivea totusi era mai bun :) pentru maini imi plac cremele florale :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Balsamul de buze preferat este cel de la Himalaya .
    Nu am o crema de maini preferata . Trebuie sa cumpar ceva pentru sezonul rece :D

    RăspundețiȘtergere
  5. ador cutiutele minune de la oriflame?

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu vreau sa-mi iau cutiuta cu minuni de la Oriflame, in varianta cu Cocos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant bloggul tau. Am si eu unul micut, la inceput de drum. Astept parerea ta sincera printr-un comentariu.Te pup ! :* http://www.culore.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. nu pot folosi balsamuri de buze colorate cel putin cele de la nivea e cirese ma dispera nu imi hidrata buzele dar arata oribil printre crapaturi insa cutiutele minune de la orifleme imi plac la nebuni desi nu am nici una ..trebuie sa imi eau urgent .

    RăspundețiȘtergere
  9. cate balsamuri ai :x
    eu sunt curioasa sa incerc cutiutele minune de la Avon

    http://milionlineblog.wordpress.com/2014/08/28/plic-cu-desene/

    RăspundețiȘtergere