Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

miercuri, 28 august 2013

Rochii pentru balul bobocilor

        Pentru ca se apropie inceputul anului scolar nu pot sa nu ma gandesc la balul bobocilor, atat cel de la liceu cat si cel de la facultate, cate dintre voi nu s-au visat miss boboc sau chiar au trait acest vis. Cele ce s-au inscris sau vor sa se inscrie la acest tip de concurs stiu ca aspectul fizic este cel care primeaza insa si ce ai in cap, cum vorbesti, cultura generala. Pentru a da gata juriul si publicul bineinteles ca prima impresie conteaza, asa ca trebuie avuta grija tinutei: machiaj, par, imbracaminte si incaltaminte.
        Avand in vedere cele de mai sus astazi vreau sa va propun cateva rochii pentru balul bobocilor atat celor care vor fi participante ale concursului cat si celor care participa in public si la petrecerea de dupa concurs.
         Daca est participanta la miss boboc trebuie sa ai o tinuta decenta dar in acelasi timp sa atraga atentia celor din jur in mod pozitiv, sa iti puna in evidenta calitatile fizice si sa te avantajeze.Mie in general imi plac rochitele cu danteluta, sunt preferatele mele, mi se pare ca dau un plus de eleganta.
 Iata cateva din propunerile mele:







     Consider ca participantele la miss boboc trebuie sa fie imbracate sexy insa fara a fi vulgare. Intre sexy si vulgar este o linie foarte fina pe care multe tinere din ziua de azi o depasesc sau poate depinde de cum percepe fiecare oricare dintre aceste concepte. Daca optati pentru o rochie mai scurta trebuie sa acoperiti partea de sus dar daca alegeti ceva mai lungut puteti apela la un decolteu.Sa nu uitam si de accesorii care trebuie sa se potriveasca cu tinuta la fel ca si incaltamintea care oricum la asemenea rochii trebuie sa fie ceva cu toc pentru a parea mai inalta si mai supla. Pe langa aspect fizic, cultura generala si tinuta conteaza si atitudinea, eu cred ca o atutudine pozitiva este cheia reusitei.
     Daca nu veti merge la bal in calitate de participanta directa ci ca si public si pentru petrecerea de dupa puteti sa alegeti rochii pentru balul bobocilor ceva mai indraznete, chiar daca nu sunteti miss boboc asta nu inseamna ca nu puteti fi regina balului. Iata si propunerile mele:






   
Cam acestea sunt propunerile mele in materie de rochii care sper sa va si placa iar daca va inscrieti la acest tip de concurs va doresc mult succes si sper ca v-am fost de ajutor cu o astfel de postare. 

13 comentarii:

  1. Foarte frumoase rochitele alese :) Ce-a verde m-a cucerit atat rochia cat si modul de accesorizare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate rochitele sunt foarte frumoase. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoase rochitele, ce-a de-a patra imi place cel mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc fetelor pentru aprecieri!!! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Penultima e interesanta tare, ador materialul de genul, dar si prima imi place.

    Te pup

    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. super cute cea crem cu dantela :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ultima rochie din prima serie de poze e absolut divina! ♥

    RăspundețiȘtergere