Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

joi, 6 iunie 2013

Ce produse am mai dat gata


Iata ca am reusit sa mai strang cateva recipiente goale si m-am gandit sa va arat si voua ce produse am mai terminat in ultima perioada.




Lotiunea micelara si crema de fata bioderma sensibio, dupa cum ati vazut deja le-am reachizitionat impreuna la set, prima data cumparandu-le separat. Am numai cuvinte de lauda despre cele doua, crema de fata este cea mai potrivita tenului meu din cate am incercat pana acum, urmeaza review.




Serul pentru varfuri de la Avon, acesta este al doilea flacon care il termin, pe al 3 lea deja l-am achizitionat si urmeaza sa il comand pe al 4-lea, imi iau mereu cate unul de rezerva sa nu raman fara, acest produs da dependenta astfel incat face tot ceea ce promite.
Gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare, il ador :X sigur il voi recumpara.




Fondul de ten de la Oriflame din gama Studio l-am folosit pana la ultima picatura. Aceasta poza a fost facuta inainte sa mutilez ambalajul :)) pentru ca nu m-am indurat sa il arunc. Imi place pentru ca da un aspect natural fetei , are spf 15 , este excelent pentru uz zilnic, imi place faptul ca este lichid  si la reducere la un pret foarte accesibil, 20 de lei. Atentie! Nu il recomand tenurilor grase sau cu imperfectiuni.
Rimelul este wonderlash tot de la Oriflame si imi place, deja am achizitionat o alta varianta a sa.




Pe el l-am lasat la urma pentru ca a fost o dezamagire, nu ma protejeaza cum trebuie si in plus la pulverizare  iese ca un fum innecacios, deci din partea mea are un mare NU!!!

Voi cum stati cu folosirea produselor, reusiti sa le folositi pana la ultimul strop?

8 comentarii:

  1. Eu nu le folosesc pana la ultima picatura. Adica, atunci cand vad ca se apropie de final, imi iau altele (pretext ca s-au terminat cele vechi) si mai folosesc din cele vechi atunci cand le prind la mana. Cand sunt pe ultima suta, mai am putin de tot, fac exces sa le termin :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca imi plac cu siguranta se vor termina rapid si pana la ultimul strop :D
    Celelalte sunt si ele consumate doar ca mai rar .. si la un moment dat ma plictisesc de ele si le arunc neterminate :))

    Am avut si eu rimelul wonderlash si mi-a placut mult de tot :D ba chiar l-am rupt in doua pentru a salva cantitatea ramasa la fund sau in capatul celalalt :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de obicei cremele si fondurile de ten in ambalaj de plastic le rup in doua, pentru rimel nu am incercat pana acum, de fapt nu m-am gandit la asa ceva :P

      Ștergere
    2. incearca :D vei ramane surprinsa cat de mult rimel este depus in cele doua colturi :))
      cam jumatate din el :D

      Ștergere
  3. greu la mine daca imi place ceva nu vreau sa se termine repede ,serul ptr varfuri il am si eu dar cred ca greu se va termina sticluta mea .

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc un produs pana la ultimul stop , daca imi place . Daca nu imi place sau nu mi se potriveste il arunc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in general nu folosesc produsele pentru ten daca nu imi plac insa de Fa nu m-am indurat sa il arunc :))

      Ștergere
  5. Pana acuma nu prea am folosit pana la ultimul strop pentru ca nu sunt asa buna la terminat produse, dar incerc sa imi dau silinta. Dar daca un produs imi place cu siguranta voi taia eventul si ambalajul :D
    Gelul de dus cu cafea e bestial :D trebuie neaparat sa imi iau si eu serul de la Avon

    RăspundețiȘtergere