Un blog dedicat frumusetii

Un blog dedicat frumusetii

miercuri, 3 aprilie 2013

Review: Sampon Bio impotriva caderii parului cu laptisor de matca - Apimond



     Pentru ca ma confruntam atat cu matreata cat si cu caderea parului m-am hotarat sa imi cumpar acest sampon. De obicei cel care ma salva de matreata era Head&Shoulders insa nu stiu ce a fost in capul meu de m-am gandit sa incerc samponul Dove (review aici) si uite asa m-am umplut iar de matreata, plus ca incepuse si o cadere accentuare a parului asa ca am zis sa imi iau un sampon pentru ambele probleme si m-am hotarat asupra celui de la Apimond.

Descriere:  Regleaza secretia de sebum, creste vitalitatea firului de par, stimuleaza metabolismul celular si microcirculatia sanguina la nivelul scalpului.Prin utilizarea acestui produs, bogat in vitamine, firul de par devine mai viguros, iar caderea parului este redusa la nivelul natural de regenerare. Produsul nu rezolva problemele de cadere a parului cauzate de dezechilibrele hormonale.
Formula blanda, 100% fara sapun si SLS (sodium lauryl sulfate – detergent)/SLES (sodium lauryl ether sulfate – agent spumant).
Ingrediente: apa, lauril-glucozida, coco-sulfat de sodiu, decil-glucozida, glicerina, otet din cidru de mere, cocamidopropil betaina, proteine din placenta, proteine hidrolizate din soia, laptisor de matca, zinc PCA, glucoza, ornitina, niacinamida, arginina, piridoxina, glucozamina, HCL, citrulina, biotina, extract din flori de musetel (Chamomilla Recutita), extract din frunze de urzica (Urtica Dioica), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, acid sorbic, ulei din frunze de eucalipt (Eucalyptus Globulus), ulei de fenicul.
Cantitate:
250 ml
Pret: 29 lei
Se poate achizitiona de pe internet dar probabil se gaseste si in plafare.

Parerea mea:
-consistenta samponului este foarte lichida
- la prima samponare nu face spuma
- mirosul nu este tocmai placut
+ lasa parul foarte curat
+ da stralucire parului
+  nu lasa parul incurcat, l-am folosit si fara balsam cu succes
+ da firului de par un aspect sanatos
+ amelioreaza caderea parului
- scalpul meu nu s-a inteles cu el si mi-a cauzat si mai multa matreata
- pretul, care nu este prea mic

           In general experienta mea cu acest sampon nu a fost una tocmai fericita, desi pentru firul de par a facut lucruri bune, matreata a atins apogeul, niciodata nu am avut asa ceva. Bineinteles ca acum am revenit la cel care ma salveaza mereu de matreata Head&Shoulders     .
 

8 comentarii:

  1. eu am folosit cu succes un sampon cu lapte de capra , bun , a oprit caderea , numai ca usuca parul ! nu este scump si functineaza !

    http://krmenslife.blogspot.ro/2012/01/sampon-cu-lapte-de-capra.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma tot lupt cu o matreata :| Acum folosesc Keune..sa vedem daca da rezultate sau nu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incecat samponul cu propolis de la Apimond. E chiar contra matretii! Si la noi a dat rezultate!
    http://magazin.daciccool.ro/ingrijirea-parului/201-sampon-bio-impotriva-matretii-cu-propolis-apimond.html
    Cel cu laptiosr de matca ni s-a parut pentru un par mai gras, oricum nici noi nu ne-am acomodat cu el, insa cel cu propolis pentru noi e super! Noi mergem pe ideea de testat cat mai multe, sa vedem ce are efect la noi personal...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe celalalt nu l-am incercat, posibil sa fie mai bun pentru matreata

      Ștergere
  4. Eu folosesc un sampon bio de la Jason ( https://rfresh.ro/cosmetice-bio/ingrijire-par-bio/sampon-bio/Sampon-Tratament-Anti-Matreata--360ml--Jason ).
    Este foarte bun, chiar daca mirosul nu prea este ok. :) L-am comandat dupa ce am citit mai multe review-uri despre el.

    RăspundețiȘtergere